torsdag 26. april 2018

Glassmester bergen

Vi har god erfaring og lover en rask og smidig montering hos deg. Vi utfører alt innen glassmester - og glassarbeid. Finn glassmester bergen hvis du ser nå.


Firmaet drives av Tore Eriksen som har over års erfaring med. På vårt verksted i Bergen produserer vi alle typer beslag i aluminium og stål.

Vi kan derfor tilby våre kunder en totalpakke innen disse fagene. Leverandør av glass og glassrelaterte tjenester. Alt i glassarbei vinduer, dører. Glassmester Bergen , inkl.


Intersesseliste Meld deg på her. Trenger du glassarbeider? Legg inn anbud gratis hos oss! Din glassmester i Bergen.

Vi hjelper deg med vinduer, dører, tilskjæring av glassrekkverk, speil, glasshyller og mer. Ring oss og vi vil hjelpe deg. Vi bruker materialer fra kjente merker. Det være seg isolerglass, energiglass, sikkerhetsglass. Vi har de fleste glasstyper og speil på lager i forskjellige tykkelser.


Alt kan tilskjæres etter mål og leveres på dagen i Bergen og omegn. Vi har levert og montert innglassing av krokodiller på Akvariet i Bergen. Vi holder til i Indre Arna og utfører alt av oppdrag innenfor glassfaget. Les mer om Akvariet i Bergen.


Vinterhager, verandaer, rekkverk, skyvedører og vinduer. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! GLASSMESTER i BERGEN har aldri vært enklere! Rolf Berglund Kontakt oss Kontakt oss for ett uforpliktende tilbud eller prat! Vinduer og dører Valg av vinduer?


Det finnes mange varianter eks. Pvc, Komposit, aluminium og trevinduer eller aluminiums belagte trevinduer.

Hele Ruter AS i Bergen er en Mesterbedrift – vår fagkunnskap er din trygghet! Gi boligen din åpne arealer. Slipp inn dagslyset og la hagen bli en del av dagligstuen din. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Vi gir deg nyttige tips og råd om glassarbeid.


Har du spørsmål eller trenger en glassmester , kontakt oss nå. Vi foretar komplett levering og montering av våre produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.