tirsdag 13. mars 2018

Tilskudd til utbedring av bolig

Tilskudd til utbedring av bolig

Se vår husmodeller og priser her. Fast pris - ingen overraskelser. Finn forsikringen som passer deg. Husbanken gir tilskudd til ulike formål og målgrupper. Tilskudd til tilpasning av bolig.


Hva kan det gis tilskudd til ? Lån til utbedring av bolig kan gis til husstander hvor minst ett medlem er over år eller sosialt vanskeligstilt. Boligen må være i bruk som helårsbolig. Har du behov for å tilpasse boligen din?


Da kan du søke om finansiering til små eller store ombygginger og tilpasninger. Sikkerhet for tilskuddet For tilskudd opp til kr. Familien Aunegård har fått 200. Etter utbedring Før utbedring : Side 12:.


Tilskudd til utbedring av bolig

Hvis boligen du har i dag ikke fungerer for deg,. Grunnlån gis til oppføring og utbedring av bolig ,. Tilgjengelig bolig er spesielt viktig for funksjonshemmede og eldre. Løsningene kan være nyttige for alle,.


Hvis du er under år, må det legges ved bekreftelse på eventuell funksjonshemming, trygd eller lignende. Utskrift av ligninga eller kopi av siste selvangivelse. Målselv kommune kan innvilge startlån til oppføring, kjøp og utbedring av bolig.


Tilskudd til utbedring av bolig

Du kan også få startlån til utbedring av nåværende bolig ,. Utbedringstilskudd kan gis til mindre utbedring eller spesialtilpasning av bolig. Hvis søknaden er knyttet til utbedring av egen bolig ,. Boligtiltak for bostedsløse, rusmisbrukere, flyktninger, funksjonshemmede og andre. Du kan søke om tilskudd til tilpasning av bolig dersom noen i husstanden har nedsatt funksjonsevne.


Boligtilskudd til etablering er strengt behovsprøvd i. Lånet kan også gis til utbedring av bolig. Det er opp til den enkelte kommune å vurdere om lån skal gis,. TILSKUDD TIL TILPASSING AV BOLIG. Mer informasjon om tilskudd til etablering.


Søknad om lån til utbedring av bolig. Startlån og tilskudd er for personer som ikke får lån i vanlig bank til kjøp av bolig , og som heller ikke har mulighet for å spare. Se hvilke muligheter som gjelder for din bolig. Klyngen har bidratt til at vi tør å ta mer risiko, sier et av medlemmene.


Til en søknad om tilskudd til kjøp og eventuell utbedring skal det vedlegges. Ved salg av bolig som har fått tilskudd ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.