fredag 9. mars 2018

Leie kaffeautomat

God kaffe på jobben er muligens rimeligere enn du tror , fornøyde kunder og ansatte kan lønne seg. Idag den oktober er det den internasjonale kaffedagen. Ordene er som musikk i våre ører og vi tipper det er det i. Andersens Automater i kaffeer totalleverandør av kaffemaskin, kaffeautomat , espressomaskiner.


Ingrediensene våre er spesialtilpasset disse.

Leie kaffemaskin til bedrift? Vi har kaffemaskiner som dekker de aller fleste behov. I tillegg er alle våre ansatte baristasertifiserte! Solid Italiensk kaffemaskin , kaffe på under 30. Sammenlign pris og kvalitet på leie av kaffemaskiner til bedriften.


Stort utvalg og lave priser. Klikk her for gratis tilbud!

Kullsyrevann og kaffemaskin. Vi har et stort utvalg av kaffeautomater til store og små bedrifter. Prisen for å leie en kaffemaskin varierer en god del. Hva det vil koste vil avhenge av blant annet. Skap arbeidsglede med god kaffe.


Med CHAQWA som kaffeleverandør kan du leie kaffemaskin og tilby dine ansatte, kunder og gjester en kaffeopplevelse som skaper begeistring. Kaffeautomat til kantine. For oss er det en selvfølge at kaffen fra en kaffeautomat.


Er du lei av den gamle kaffetrakteren eller kaffeautomaten på jobben i Ski? Kanskje har du en kaffemaskin som enten begynner å bli litt sliten eller som ikke har. Stabil og driftsikker kaffemaskin på. Før du bestemmer deg for en type kaffeautomat ,. Vega kaffemaskin lager kaffedrikker og varm sjokolade med basis i en unik kombinasjon av hele espressobønner (illy), flytende sjokoladekonsentrat (Friele) og. Vi har gode service -og vedlikeholdsavtaler som skal sørge for at kaffeautomatene er driftssikre.


Hos oss man leie eller kjøpe kaffemaskiner. Det avgjørende vil være.

Gratis for alle over brukere En Italiensk kaffemaskin som har alt hva man kan forvente av en kaffemaskin. Med den nye Variflex bryggeren kan den lage store kopper. LEI 4er en kaffeautomat beregnet for større volum, med automatisk mating av plastkopper blir det som en drøm å ta seg en rykende fersk kopp bønnekaffe! JDE Professional er Norges ledende leverandør av kaffemaskiner, kaffe og tilbehør til bedrifter. Kjente merkenavn og stort servicenettverk gir deg gode og stabile.


Lei 3kan sagtens stå alene, men der hvor man har brug for begge dele, er dette et oplagt. Lei eller kjøp en kaffeautomat på jobben og nyt den unike opplevelsen av å ha tilgang til et stort utvalg av kaffetyper og andre varme drikker samt tryggheten om. Kontakt Waterlogic Norge hvis du trenger en vannkjøler eller kaffemaskin av høyeste kvalitet, vi kan hjelpe deg! Bestill kaffe, skjokolade eller juice til din bedrift eller kantine.


Vi har maskiner og systemer tilpasset dine behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.