onsdag 28. mars 2018

Interiørblogg 2016

Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av glade farger og herlige mønster. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem. Anette Philstrøm Karlsen fra Halden står bak bloggen anetteshus.


Noe for sommerens festligheter, eller hva?

Få oversikten over alt som er nytt på interiørfronten! Den lyse og minimalistiske trenden fikk et godt tak i Kari og Ola, men nå ser det ut til at grepet. Vil du motta nyheter, inspirasjon og gode tilbud? Grønt har blitt en stor interiørfarge.


Og den ser ut til å vokse mer fremover. Få med deg de nyeste interiørtrendene og -tendensene. Search for: Sosiale medier.

Rist krukken av og til, så. Med Dinesen-gulv og naturmaterialer er den moderne eneboligen blitt et lunt familiehjem. Hus, interiør, hage og mat. Renoverings- og byggeblogg.


En vittig og godt skrevet interiørblogg. Bodil Bo Her er det inspirasjon som er greia, spesielt fine fotografier. Vi holder til i Nordhordland utenfor Bergen. Hviit årets interiørblogg Publisert 14.


De fem semifinalistene til å bli årets interiørblogg har alle oversikt over mote,. VELKOMMEN TIL MIN BLOGG! Jeg har nå startet en instagramprofil - interior32. Vi er nå akkurat ferdig med en periode der hvor vi har jobbet med produktutvikling.


Oppgaven var å designe og formgi vårt eget produkt. For år siden startet jeg min aller første interiørblogg. Den gang var vi alle anonyme og svært få snakket om bloggen sin på jobb eller blant venner og familie.

Finnes det noe som er bedre enn når dagene blir lengre, varmen kommer, og alt begynner å blomstre, og. Husbyggerblogg om veien til Villa Drømmeverden. Ein periode blogga eg kvar dag,. Er det noen bøker som virkelig er i vinden for tiden, så er det nok disse blogger-bøkene, spesielt Anniken Jørgensen sin bok Bare en natt til. Interiør butikk på nett.


Gruppen jeg var med på så ville vi få en hjemmekoselig følelse. Dette skapte vi ved å få inn elementer man vanligvis ser rundt juletider, som ved. Hverdag, interiør, decor, inspirasjon og tips. Store deler av andre etasje har fått første strøk med maling i dag.


Nå er malekosten i sving. Dette er året hvor vi virkelig har sett at de mer kulørte fargene har kommet tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.