tirsdag 27. mars 2018

Gamle serviser arabia

Servise serier for Restauranter. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Kjøp og selg finske Arabia porselen produkter på QXL.


Figgjos serviser er fremdeles populære bruksserviser for unge mennesker. Gamle gjenstander fra Rörstrand og Gustavsberg kan være verdifulle samleobjekter.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Gammalt servise frå Arabia - kjent for nokon? Vi har nå Arabia servise innen torget.


Finn beste pris på Rubrikk. Arabias kaffe- og middagsserviser er et must for enhver retrosamler. Både former og dekorer er utført av Finlands store. Forumet for samlere av keramikk, porselen,.

Motivet teller også, tobakksreklame, gamle nissekoppert etc. Merkevarer til reduserte priser. Besøk vår nettbutikk i dag! Bestill dine favoritter fra Arabia hos RoyalDesign. Trendy nyheter fra Arabia finner du hos oss.


Gamle serviser 60-Sendes mot at kjøper betaler frakt :) kuverer pluss sukkerskål og fløtemugge kr 600. Unikt utvalg og rask levering. Trygg levering Sikker betaling dagers. Best utvalg av Porsgrund porselen på QXL. Har ikke peiling, men ville tatt en størrelse større, da kan du kle deg godt under dressen om det skulle være noen kalde mai-dager slik det er her i nord og.


Ostindia er en fortsatt et av Rörstrand sine mest solgte og porselen serviser. Frem til tidlig 80-tallet var det vanlig med dekornummer og de færreste serviser fikk navn. På den tiden var det modellen som bar navnet,. Figgjo-flint-floral-patterned-dish-vintage.


Mine tips til kjøp av gamle serviser. Etter en tur hjemme hos min mor, jeg er nødt til å fortelle dere om dette serviset. Er du interessert i gamle serviser ? Jærmuseet har publisert en mappe med serviser produsert av Figgjo på 50-tallet.

Klikk på lenken for å se mer. Skål i porselen med motiv av de kjente figurene fra mummidalen. Finnes i mange ulike farger med forskjellige karakterer.


Akkurat det serviset har faktisk mormor, det gir meg gode minner Så gøy at du fant mer på finn, og så billig Jeg har ingen gamle serviser jeg samler på enn så. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.