mandag 12. mars 2018

Båtkrybbe med hjul

Fine kvalitetsfelger til lav pris. Sjekk ut Båtkrybbe Med Hjul. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Wee Marine AS har utviklet en ny båtkrybbe som enkelt løftes med gaffeltruck og kranbil,.


Krybben kan utstyres med hjul , hvorav to er svingbare,.

GÅ for de pallene med hjul fra biltema. De er slettes ikke spinkle. De ha hjul som gjør det lettere å flytte på båten hvis det skulle være nødvendig og. Sidestøtter med justerbar vinkel og kraftig beskyttelsesgummi. Store svingbare nylonhjul som kan låses i. Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.


Beholdning kan befinne seg på ulike lagre i Norge. Praktisk båtkrybbe i stål med hardplasthjul.

Passer for båt opp til ca fot. Fåes med faste eller svingbare hjul. Tillegg for svingbare hjul. Slippvogn 3-tonn kapasitet Slippvogn - tonn 4. Justerbar båtkrybbe i varmgalanisert stål. Kan justeres i høyde og bredde.


Kraftig opplagskrybbe med trinnløs justering av støtteben. Men likefullt skal den skrekkslagne kvinnen som tar igjen bussen med monsterlasten opp på siden og forbi - og knipse bilde i samme slengen? En lenke med mulighet for å sette nytt passord er sendt til din epostadresse. Vi leverer hjul i ulike størrelser, vektklasser og dimensjoner for slippvogner, båtvogner og opplagsvogner. Han hjelper deg med å besvare dine spørsmål.


Duken er syre-, alkali- og saltresistent og har maljer hver. Med vår kran trenger du heller ikke opplagt strøm. Kaikranen er bygget i aluminium, veier 2kg og leveres i fargen mosegrå. Har du spørsmål eller ønsker å bestille produkter fra Wee Marine Systems? To støtter pr 8-fot bør beregnes.


Båten skal hvile på kjølen.

Aller først - lykkelig er den mann som har en garasje full av flott verktøy og båten i vinteropplag i egen hage. Er nettopp ferdig med et lite prosjekt og feirer. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer,.


Bred gaffeljustering (max cm) med gummiklädda gaffelarmar. Enkelt inställbara, trearmade. Kjøper og fjerner BILVRAK og annet på hjul med min bergingsbil med vinsj.


TLF: Bildekode: HRTC BÅTKRYBBE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.