mandag 5. februar 2018

Medisinskap med innhold

Finn medisinskap innhold. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Rask levering og super service!


Et velutstyrt medisinskap gjør deg i stand til å takle små og store uhell når du er hjemme eller på hytta, og et praktisk reiseapotek gjør samme nytten når du. Trygg oppbevaring av førstehjelpsutstyr og medisiner er viktig.

En god løsning kan være et låsbart medisinskap produsert i stål. Ikke bare har du kontroll på. Her finner du et utvalg av innhold til våre førstehjelpsvegger og førstehjelpskofferter og skrin. Kjøp direkte i nettbutikken! Låsbart medisinskap er ett must i alle hjem og på institusjoner.


Zena medisinskap er Snøggs eget medisinskap med et moderne design og praktisk innredning. Riktig oppbevaring av førstehjelpsutstyr og medisiner er viktig.

Løsningen kan være et låsbart medisinskap du selv kan fylle. Medisinskapet kommer med eller uten. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Frost medisinskap i topp moderne ståldesign fra Snøgg. Komplett medisinskap med førstehjelpsinnhold tilpasset bygg og anlegg.


Dette skapet bør være montert på alle byggeplasser,. Personlig utstyr til helsepersonell, Førstehjelpsutstyr. Låsbart skap med selvlysende kors og nødnumre på døren. Vi tilbyr ulike førstehjelpskofferter med innhold tilpasset din bransje. Hvitt, laget i metall men hyller iplast.


Husk å sjekke holdbarheten på medisinene jevnlig. Til Snøgg produkter leveres komplette innholdspakker. Innholdet til medisinskap og Combi førstehjelpskoffert er innholdet i henhold til arbeidstilsynets anbefalinger. Skapet har solid låse anordning og passer spesielt godt i fuktig miljø og i.

Vi anbefaler innholdspakkene for førstehjelpskoffertene. Leveres med hyller og sett nøkler, Størrelse: H. Skapet leveres med rikelig utvalg av førstehjelpsutstyr. Skapet er robust, låsbart og har en hard og glatt overf. MEDISINSKAP Zena låsbart uten innhold (h:b:x d:cm) Robust, låsbart og har en hard og glatt overflate som gjør renholdet lett og enkelt.


Skapet kommer med faste hyller og har frostet glassdør med magnetlås og nøkkel. Komplett innhold til medisinskapet eller førstehjelpskofferten. Kommer med og uten innhold.


Velfylt medisinskap som passer i hjemmet eller garasjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.