tirsdag 6. februar 2018

Matematikk ute i naturen

Utematematikk kan hjelpe flere til å få grep om matematikk. Ute kan en matematikkoppgave gå som følger:. Geometri-Finne geometriske former i naturen. Utvid til områder ute i skogen og gjør samme oppgave.


Matematikk i dagliglivet.

Lyn lager et fraktalt mønster. Fraktale mønstre forekommer ofte i naturen , enten direkte gjennom planters voksemønster, lyn, skyers formasjoner. Det gylne snitt dukker opp i en rekke sammenhenger og regnes som en grunnleggende byggekloss i naturen. Fibonaccirekken - matematikk i naturen. Han fikk en tallrekke oppkalt etter seg - den.


Tråkk en stor ring i naturen. Alle skal lage tre snøballer.

Sorter dem i rekkefølge etter størrelse. Vil dere bli kjent med naturen rundt dere og med aktuelle og varige spørsmål rundt natur og miljø? Hvordan ønsker dere at det skal se ut her når dere er gamle. Idag var vi ute i naturen for å lære om matematikk ute. Dette er matte for både barnehagebarn og skolebarn.


Det som er viktig når man skal lære bort matte til. Naturfag og matematikk i. Ein god del av undervisninga på samlingane går føre seg ute ,. Utnytte uterommet i arbeid med undervisning i matematikk. MATTE I NATUREN : Vinkler og. Ute i Frognerparken viser han hvordan en kongle.


Vi må jobbe med å lære bort et språk for matematikk ,. Lær matematikk ved å se, høre og gjøre oppgaver i matematikk på norsk. Lærerike programmer og klipp innenfor temaet statistikk. Aktuelle kompetansemål i læreplanen Læreplan i matematikk fellesfag.


Tal utvikle, bruke og samtale om varierte reknestrategiar for.

Jeg velger å presentere en time i matematikk fordi jeg er. Flott at elevene lærer at man kan måle med pinner man finner i naturen. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Utendørs aktiviteter i Los Angeles. Norges Billigste Priser?


Jeg har valgt å kategorisere leker etter ute -leker,. I matematikk kan elevene få utdelt hvert. Det er elevene på Spydeberg skole enige i etter at de valgte ute -matte for å markere matematikkens dag i grunnskolen.


STED: Torp Konferansesenter, Sandefjord. Her er noen forslag til øvelser hvor en kan øve på matematikk. Oppgavene retter seg mot ting i naturen. INSPIRATION FÖR MATEMATIK UTE I NATUREN En studie om hur pedagogerna beskriver utemiljön som ett pedagogiskt verktyg i det matematiska lärandet hos barnen i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.