mandag 26. februar 2018

Lag selv interiør

Lesernes beste interiør -ideer. Mette Almsbakken har laget en vegghengt stumtjener. Kjære lesere, dere har så mange gode ideer! Gjør det selv Interiør - møbler - maling ting du kan lage av ting du aldri bruker.


Lag ditt eget mosaikkspeil. Dette er en blogg hvor jeg kommer til å legge ut mange gode ideer for hvordan man kan lage enkle og fine gjenstander til hjemmet, av ting di fleste av oss har i hjemmet.

Interiør interiørtips Jul Kaker kreative ideer lag det selv lag ditt eget interiør life hacks lifehacks livstriks. Ta fram garn og heklenål og lag ditt eget, moderne interiør. Oppskriftene finner du her. Lag gavene selv Hjemmelaget likør. Det er en sann glede å gi bort noe man har laget selv.


Perfekt for deg som vil ha kule moodboards på mote- eller interiørbloggen. Prøv Canva i dag - helt. Bursdagshatter - lag selv !

Så flotte hatter du har laget. Sy og strikk, lim og lag julegaver: Pledd til mamma, lue til kjæresten og kjøkkenkluter til deg selv. Først har jeg laget møbelet,. Her er ideer til julgaver du kan lage selv. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.


Et mykt hodegjerde laget av en plate trukket i tekstil er både. Ungkarshybelen: Slik imponerer du på interiør -fronten. Lag selv tradisjonell og superenkel adventsstake eller adventsbrett av et fat med kubbelys på. I det siste har jeg derimot begynt å tenke tanken på å lage noe liknende selv. Har ikke peiling på hvordan originalen er laget ,. Send oss gjerne et bilde på denne e-post adressen og skriv hva du har laget den av.


EKTE INTERIØR En interiørblogg om livet og hjemmet. Hus, hjem, hage, oppussing,. Her har jeg samlet noen tips til pynt og gaver du kan lage selv , som heller ikke koster mye. Barna kan også få være med! Brettet papirjuletre (Origami) – nydelig.


Går jo som alltids Ann å lage den selv. Jeg har funnet en oppskrift og denne interiør stigen skal bli laget og tatt i bruk snarest mulig.

Lag fuglematen selv Hei alle sammen. Bloggen min kommer til å handle mest om hage og interiør , noe jeg betrakter som to sider av samme sak. Bolig og interiør Lag sengegavlen selv. Selv om en sengegavl kan gjøres ferdig på en dag,. Deretter limer du på et lag skumplast og et lag.


Lag Deres egen adventsdekorasjon ved å pynte et fat med grønne saker fra skogen, levende lys og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.