tirsdag 13. februar 2018

Garderobe under trapp

Skap, skyvedører og oppbevaring! Se vårt utvalg på Maxbo. Innredning og oppbevaring! Nordens bredeste utvalg i trapper. Budsjett og pris på timer.

Over år med fornøyde kunder. Stryntrappa garderobe gir deg plass til mer Inngangsparti og gang i nye boliger har ofte begrenset plass. Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. Garderobe under trappen er derfor et glimrende valg for deg.


Her kommer et innlegg jeg gjerne skulle hatt før jeg startet på dette prosjektet. Og er det mulig å få til uten å bli. Utnytt plassen under trappa ved å henge opp knagger til yttertøy.

For lite plass til klær? Noen av knaggene kan henges litt lavere, slik at de minste. Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både dine behov og din trapp perfekt.


Under trappa kan det skjule seg ekstra kvadratmetre som kan forvandles til smart oppbevaring, hjemmekontor eller en liten kosekrok. Denne løsningen blir priset etter befaring hos kunde! Eksempelet du ser på bilde, er priset til. Gi rommet ekstra personlighet med garderober.


Se utvalget og kontakt oss her! Enten du har ei rett trapp , ei med grader vinkel eller 1grader vinkel, oppstår det et rom under trappa som mange synes det. Mange har en trapp fra gangen og opp i andre etasje, noen har trapp fra stue eller kjøkken. Her er tipsene til hva du kan gjøre med dødplassen under. Praktisk garderobe under trapp som utnytter plassen til det fulle.


Skapene er laget i MDF og frontene blir lakkert i valgfri farge. Skinnesystem limes til gulv for å. Det største problemet med å bygge skap under en trapp , er bredden på trappa. Ofte er den oppunder en meter og på så dype hyller vil man aldri få skikkelig orden.

Her har jeg levert garderobe med uttrekkskap tilpasset kundens trapp. VI ønsker å få bygget en garderobe under en trapp , med oppheng for jakker, hyller for sko og skuffer. Trenger du en garderobe under trapp eller skråtak til en fornuftig pris? Med pen finish og dører.


Noen smarte løsninger på oppbevaring under trapp ? Få en kul skyvedørsgarderobe med speildører i full størrelse – og nyt den ultimate oversikten over både garderobe og klesutvalg. Andre ideer viser hvordan plassen under trappen kan bygges om til en garderobe eller oppbevaringsløsninger for sko, votter og annet tilbehør. Det kan fort virke rotete hvis du ukritisk stapper det fullt oppe på skap eller under senger og benker. Hvis du derimot setter rotet i system ved bruk av kurver.


Vi har nå åpen trapp med ganske stor roteplass under. Jeg driver nå å tetter trappen pga vi har lyst å lage skap eller bod under trappen. MAXBO har smarte løsninger for oppbevaring som gir orden og oversikt. Kjøp garderobe på nett eller i butikk. Hos oss man du tilpasse din garderobe etter dine behov med våre skreddersydde garderobeløsninger.


En garderobe fra Kvik passer perfekt inn i hjemmets innredning og utnytter plassen optimalt. Få inspirasjon og ideer til flott design og smarte funksjoner, og få.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.