onsdag 28. februar 2018

Automatgir overhaling

Henvend deg på tlf, web eller mail. Bestill time til verksted i dag! Finn ditt lokale verksted!


Ingen andre har like mye kompetanse som oss når det kommer til automatgir ,. En typisk tradisjonell overhaling består av å bytte alle slite deler,. En eldre automatgirkasse har ofte mer å gi. En overhaling vil kunne utvide girkassens liv med mange år! Pris på overhaling av automatgirkasser ligger ofte på omkring 25. Det man også må tenke på er at mange biler med automatgir.


Vi er Norges ledende spesialist og tilbyr gratis diagnostisering, i tillegg til de rimeligste prisene for service, reparasjon og overhaling av Mercedes-Benz. Vi er spesialister på reparasjon av styreenheter til automatgirkasser. Vi imøtekommer behovet for å spare penger blant våre kunder og velger heller å reparere. Men når bilene med automatgir får moen år på nakken, kan de være tikkende utgiftsbomber.


For samtidig med at selve bilkjøringen har blitt enklere har også. Eksperten på automatgirkasser! Vi har unik kompetanse når det gjelder feilsøkning, renovering (overhalning), reparasjoner og service. Alle automatgirkasser krever vedlikehold og oljeskift uansett hva fabrikanten oppgi.


Kontakt Kvål Auto for en vurdering. Overhaling av girkassen. Vi utfører i tillegg ombygging. Nordic Motor Center er din komplette motorleverandør. Vi tilbyr både helt nye og overhalte automatgirkasser.


Automatgir overhaling

Bytte girkasse for biler. Privatkunde – feilsøkning, renovering, reparasjoner og service av automatgirkasser. Automat girkasse overhaling. Når det er noe feil med bilen din Vi vet at problemer med bilen er slitsomt.


Gearkasse ut, torque-converter og clutcher utslitt, full overhaling. Fra Stavanger: Kjør E-sørover, ta av ved Sandnes Brannstasjon. Har en Chevrolet Cargo Van bensin 4WD med (delvis) havarert girkasse (Eeller E65-kasse, tror jeg). Foreløpig diagnose er brente clutcher - og i så fall. En god regel når det gjelder sleping av automatgir biler som motor ikke sviver er at det ikke er noe regel.


Vi hjelper deg med anbud på overhaling. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. Hadde jeg vært mindre påpasselig, ville jeg kanskje betalt 95. Per Haukedal (56) til Bt.


Uff da, dette skjer på svært mange nyere Volvoer med den motoren og automatgir. Ikke uventet i det hele tatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.