fredag 26. januar 2018

Catering i drammen

Moderne kjøkken med faglærte kokker. Catering til små og store arrangementer. Dagskurspakker fra 4kr per pers. Alt du trenger på ett sted. Plass til opptil 2personer.

Vi sørger for at maten i deres selskap blir en suksess! Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi søker for tiden etter ny kjøkkensjef.


Ta en titt i menyen til venstre for å se mer informasjon om stillingen. Norges største catering -portal. Din lokale oversikt i Drammen. Velg mellom våre faste anretninger.


Luksus- og festkoldtbord forutsetter min.

Vi leverer alle typer mat. Norsk catering service i Oslo, Drammen og hele Østlandsområdet. Ingen jobb er for liten eller for stor. Drammen Kjøkken KF er Drammen kommunes produksjonskjøkken. Hovedoppgaven er å levere mat til kommunens sykehjem og intern bevertning til møter og arrangementer.


Vi har levert mat til private og større selskap i mer enn år. SELSKAPSMAT PRISER FRA 10. LUKSUSKOLDTBORD Pris pr. Vi har over ti års erfaring med catering , kantinedrift og selskapsmat. Vi holder til i Konnerudgata i Drammen.


En liten sammenkomst eller et stort selskap blir like velsmakende som vellykket. Skal du ut å spise på restaurant i Drammen ? Skutebrygga restaurant bruker sesongens beste råvarer, og endrer menyen etter årstiden. Våre lokaler i Drammen sentrum kan tilpasses kurs, konferanse, møter, bryllup, dåp, konfirmasjon med mer.


Spansk tapas catering - Komponér menyen selv eller velg en av våre ferdigbuffeer. Masse gode småretter å velge mellom!

Find the fastest and cheapest route for your journey in Europe. Det gir oss perfekt plassering i forhold til. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har drevet med catering og kantinedrift i år og har høstet.


Kristian Brenners vei Drammen Tlf. Klikk her for å se stort kart. Innhent tilbud på catering i Drammen hos oss. Vi samarbeider med flere cateringselskaper i Drammen som sammen tilrettelegger ditt perfekte event eller arrangement.


Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig. De gode forberedelsene Det er mye som skal klaffe i tiden før jul, spesielt for oss som driver med storhusholdning. Børsens festlokaler har stått i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.