tirsdag 28. november 2017

Restaurere gamle møbler

Du har sikkert et møbel eller gjenstand du gjerne skulle ha pusset opp. Hvordan restaureres slitte, men kjære gjenstander? Hvilke produkter bør velges? Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan gamle , antikke.


Vær klar over at antikviteter og gamle møbler , dvs. Behandling av gamle teakmøbler.

Vet ikke helt om dette er rett tråd for mitt spørsmål, men here we go. Har et halvgammelt møbel , en skjenklignende sak, vi har kjøpt brukt, og som er tenkt. Den unge møbelsnekkeren har spesialisert seg på å restaurere gamle møbler , og har etter hvert fått mange spennende oppdrag.


Jeg tenker å fikse litt på noen gamle teak- møbler bl. Det er to hovedskoler når det gjelder vedlikehold av gamle møbler. Restaurering av alle typer møbler. Hvorfor restaurere og ikke å kjøpe nytt?


Ombygging gamle møbler er en god måte å få unike og møbler av høy kvalitet på en ofte beskjeden pris. Møbler som allerede er godt oppusset er ofte relativt.

Mange oppdrag går ut på restaurere gamle rammer til malerier. Rammene får ny forgylling med bladgull som legges forsiktig på. Uansett tilstand gamle møbler , bor skap, stoler befinner seg i, vil det i de fleste tilfeller være mulig å restaurere disse til opprinnelig stand.


En guide for restaurering, overflatebehandling og vedlikehold av s åvel gamle som nye møbler og innredninger. Faglig baggrund Jeg er oprindeligt udlært snedker, og har derfor stor viden om træsorter og bearbejdning. Jeg har mere end års erfaring som snedker og mange af. Vi legger vekt på å behandle gjenstandene slik at deres originalitet blir best mulig bevart.


Norges største senter for restaurering av gamle møbler og interiør! Lang erfaring og solid fagkunnskap. Brukte møbler kan komme til heder og verdighet igjen,. Det er ikke noe poeng at møblene skal være gamle eller antikke. Tre møbler kan legge til en raffinert følelse hjemme eller på kontoret, men det motsatte er også sant.


Uten riktig behandling, kan du tremøbler miste sin glans. Soniser kan jo alt så jeg tenkte kanskje noen av dere har erfaring med gamle møbler å! Jeg har nylig arvet diverse ting etter mine besteforeldre. Vi hjelper deg med anbud på restaurere.


Relaterte ord: restaurere hus, restaurere gamle møbler. Download KUNSTEN Å RESTAURERE SELV FARGEKART. Vores møbelpolstrer er professionel og har stor erfaring i at ombetrække gamle møbler.

Møbeltapetsering handler om å gi nytt liv til gamle møbler , uansett om det er snakk om å beholde et originalt uttrykk eller gjøre noe helt nytt. Så en liten advarsel til alle som ønsker å gå i gang med maling, sliping eller annen overflatebehandling av gamle møbler : Ikke ødelegg noe som er bevaringsverdig! Hun mener det er greit at gamle møbler ikke ser helt strøkne ut.


Hvis man ikke er sjenert av at det ser stygt ut, behøver man ikke gjøre så mye, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.