onsdag 29. november 2017

Nøytral grå jotun

LADY Supreme Finish Tre og Panel. En svak nøytral grå tone. Jotun Industri DRYGOLIN ULTIMAT. Nøytral osv da disse oppleves som kjølige og.


Bør jeg ha en farge med litt gult i eller en nøytral ? Grått er mulighetens farge;.

FOTO: Torstein Øen Liker du kalde eller varme gråfarger, eller kanskje en som er helt nøytral ? Mal en fargeprøve og se hvordan. Fire av disse – hvitt, grått , greige og beige – er tradisjonelle nøytrale farger,. Beige er en lekker og nøytral bakgrunn for andre farger,. De kalde, industrielle fargene blir fort blå, synes jeg, og beige er vel på vei ut.


Men den fineste gråfargen synes jeg er den som heter nøytral. Vi har en lys grå farge fra jotun her hjemme,. Velg en farge som passer stilen og omgivelsene.

Av gråtoner er varme grå som. JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle. Med mye hvitt og grått på veggene de siste årene føles det tøft å satse på litt farge på veggene. NØYTRAL Kalkgrå er den nye Caffe. Men en mer nøytral base som.


HVITKALKET: En av årets store fargetrender er greige, en blanding av grått og beige. Til denne fargen egner ikke Eggehvit seg, den vil nemlig se. Så jeg valgte grå harmoni, og den er nydelig!


Klassisk Hvit er for meg den perfekte detaljfargen med sitt. Det betyr ikke bare beige eller grått. Hvis den grå trenden fortsetter blir det sånn som på. Trygg grunn med nøytral maling.


Dette fargekartet er laget for deg som ønsker en nøytral farge på veggen, og her finner du nyanser av seks forskjellige farger. I kombinasjon med en vegg som er malt i en nøytral hvit,. Mindre gul en Egghvit, med et hint av grått. Ingen hint av farge, kun hvitt og sort.


Den perfekte gråfargen for meg, er den som er mest nøytral grå og som harmonerer med de øvrige fargene i rommet.

Mange slapper av med omgivelser som har en nøytral og hvit bakgrunn. Den er samtidig såpass nøytral at du kan male et helt rom. HVITFARGENE SOM PASSER SAMMEN: En av årets store fargetrender er greige, en blanding av grått og beige. Konsernet har selskaper og 37.


En nøytral , ren, hvit tone. Den hvite fargen gjør at du kan bruke mange andre farger når du innreder hjemmet. Den er kjølig, ren, og nøytral og skaper et lett uttrykk i for eksempel en bolig. Vil du at huset skal oppleves nøytral grått , velger du en varm gråfarge.


Velger du en nøytral grå prøve, får du en fasadefarge som drar mot blått eller lilla. Vanskelig å si når du ikke sier noe om lyst eller mørkt, stort eller lite rom osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.