tirsdag 7. november 2017

Lys antikkgrå stue

Vi har det du trenger til stuen. Sjekk utvalget i vår nettbutikk! Rask, enkel, lett å bruke. LADY Pure Color Veggmaling.


Vibeke og Morten har valgt en lys og nordisk fargepalett i grønne og blå nyanser!

Denne Pinnen ble oppdaget av Tiffany Brown. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Du kommer inn i biblioteket med bøker, piano og en mil lys gråfarge på veggene,. Dersom vi går for deco blue på denne ene stuen ,. Norges Billigste Priser?


Litt dårlig inntrykk da vinduene fremdeles er blendet med plast. Nå skal vi male hallen som ligger rett utenfor stuen. Gråaktig hvit, med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme.

Gir en dus fin gråfarge. Antikkgrå – en lys grå tone med hint av gult i. Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Setter du den sammen med 13Frostrøyk blir uttrykket lyst og mykt.


Egghvit eller Frostrøyk, sier Nina Klæboe, fargedesigner hos Jotun. Ifølge Klæboe hos Jotun. Tenk mange lyspunkter i ulike høyder og husk dimmer på allmennlyset. I den andre delen av stuen er det panel.


Jeg er så veldig usikker på. Velg en beige nyanse du kan leve med i mange år. Det ble veldig fint der det er gipsplater,. Stuen – en lys tilværelse! Anita ble skuffet etter at Tid for hjem pusset opp stuen.


Lys er en viktig del av interiøret og det er stor forskjell på en bra jobb og en. Hvilke gardiner passer til stue med lys antikk-malte vegger? Hus, hage og oppussing: Jeg sliter veldig med å finne noen gardiner jeg liker Søker derfor.

Bli guidet gjennom kjøpet av lamper med perfekt lys til stuen. Vi vet at belysning i stuen er viktig for følelsen av å være hjemme. Derfor vi har samlet gode. LED-belysning til stue finnes i alle nettbutikker, men her ser du mer originale lamper.


Les hvordan du bruker dem mer originalt også. Men jeg vil male tilstøtende stue i fargen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.