mandag 27. november 2017

Langøra kaffebrenneri

Langøra kaffebrenneri

Vi er et kaffebrenneri i Stjørdal. Vi handler spesialkaffe som er sporbar og i sesong, med spennende og særegne. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra. Ferskbrent spesialkaffe. Filter Coffee Kenya Gakuyuni AA.


Langøra kaffebrenneri

Først var det mikrobryggerier. Nå følger mikrobrenneriene. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Stjørdal. Hjelseng Gård har fått en ny bærebjelke. Vi nordmenn elsker jo kaffe. Det er også mulig å smake på produkter,. Han ble Norgesmester i Cup Tasting og kom på annenplass i Brewers Cup.


For any requests, booking of rooms or reservations of tables for smaller groups:. Kaffe, kaffemaskiner og -utstyr. Hele Bønner fra Langøra Les mer Pris: 14NOK Camembert, ca 1g fra Gangstad Gårdsysteri Les mer Pris. Du kan tro dette er etterlengtet på Frogner der jeg bor.


Kristian Helgesen er år gammel. Matdager i Stjørdal arrangeres – 24. Disse dagene fylles Torget og gågata med kvalitetsutstillere og et spennende program. Scandinavian Alps Coffee Roasters Hemsedal, Norway. Ute ved bakerovnen på tunet gis en orientering om aktivitetene på gården før vi fortsetter med et besøk hos Langøra kaffebrenneri.


Langøra kaffebrenneri

Ta en titt på alle våre kaffeprodukter. I vår kaffe-IPA møtes smaksrike amerikanske humler og Etiopisk ferskbrent, bærtørket kaffe. Vi har tilsatt rikelige mengder med fersk amerikansk humle. Julegavetips til kaffeelskeren! Nå har du mulighet til å bli kurset i smaking og brygging av kaffe.


Kortreist kaffe er i skuddet. Foto: jens petter søraa). Hos Dromedar Nordre kan du sitte ute på gaten og ta inn stemningen. En takk for den ensomme natt, for bergene, mørkets og havets sus, det suser gjennom mitt hjerte!


Langøra kaffebrenneri

Den nye Hamsunkoppen og skålen har sitat fra Pan og vakre. Stolt ølbryggeri, Stjørdal Andre aktører: 17. Vesle Langøra kaffebrenneri i Stjørdal, som månedlig brenner et tonn kaffe,. Råstoffet til kaffen henter de fra Langøra kaffebrenneri på Stjørdal.


Fra venstre: Halvard Andresen (CEO), Mikael Slettedal (brygger). Vi handler råkaffe som er sporbar og i sesong med spennende og særegne smaker som begeistrer oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.