mandag 30. oktober 2017

Tørkestativ jernia

Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort. Pegasus 1er utstyrt med holder til sokker.


Et veldig smart paraplytørkestativ, som automatisk trekker snorene inn i selve stativet! Unngå skitne og nedslitte snorer pga. Dette tørkestativ fra Leifheit er høyere enn normale tørkestativ , hvilket muliggjør tørking av f.

Klessnor for tørkestativ , glatt overflate, lett å holde ren. Diamater: 6MM Lengde: 50M Gjennvinnes som plastmateriale. Alt fra utendørsstativ til oppheng av snor fra vegg-til-vegg og flere typer til å felle opp. Stort utvalg av billige tørkestativ i god kvalitet.


Tørkestativ Vi har et stort utvalg av tørkestativ. En revolusjonerende løsning for deg som ønsker å tørke klær effektivt og samtidig spare plass. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage.


Sammenlign pris med oss!

To utbrettbare vinger gir plass til tørking av mer tøy. Monteres i tak eller på vegg. Sjekk priser på best i test tørkestativ. Kjøp best i test tørkestativ billig i nettbutikkene.


Fordelen med et slikt tørkestativ er at det har veldig mye snor, og du får alltid plass til hele klesvasken på stativet – også selv om du vasker sengetøy,. Søk etter tørkestativ på Kelkoo. Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor. La klesvasken henge til tørk med stil på dette eksklusive 4-armede tørkestativet, fullstendig i aluminium. PRESSA tørkestativ klesklyper 3-.


Stang som monteres på veggen: Lengde cm. Plass til en masse vasket tøy, og den tar kun litt plass. GS Sertifisert for høy sikkerhet og høy kvalitet. Med den meter lange linen rommer Wendy masse tøy. Konstruksjonen består av et galvanisert stålrør mens kryss og armer er laget av aluminium, noe som gir svært.


Kjøpte denne pga av kvalitet og sikkerhet. Laget av god materiale og solide bein. Holder tøy på plass og er. Info om tørkestativ ute jernia.

Resultater fra søkemotorer! Uttrekkbart tørkestativ til permanent veggmontering. Legg i handlevogn Kan ikke leveres. Står også stødig på ujevne gulv, siden føttene kan justeres. Iflg Tusenfryd (nederst i linken) så kan visst Jernia skaffe slike.


Pastahylle Tacapasta Rød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.