torsdag 26. oktober 2017

Antikkgrå fargekode

En gråtone med en ørliten dråpe gult i seg, som gjør fargen lunere. LADY BALANCE LADY Balance er en nyhet til deg som ønsker vakre, matte vegger og godt inneklima. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Du har kanskje stått foran radene med fargeprøver i butikken og klødd deg i hodet: For hva betyr egentlig alle disse bokstavene og tallene?

NCS står for Natural Colour System, og er det mest brukte systemet for fargebeskrivelse i Europa. Systemet beskriver fargene visuelt, nøyaktig slik vi ser dem. PS: Farger forandrer seg etter lyset. Tabell over de fleste html farger.


Lenge leve de riktige fargene! Med riktige farger på vegg, staffasje og grunnmur, fremhever du stilen på boligen din. NCS er europas ledende fargesystem og er Norsk standard. NCS brukes til fargekommunikasjon over hele verden.


Bordplate malt tre strøk med Jotun Shipolin, helblank, farge sort, NCS.

Det lanseres stadig nyheter, både i farger og typen. Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige fargen. Se fargekart online og prøv fargevelgeren her! Her kan du se alle våre farger fra nye og gamle kolleksjoner.


Tenk på at fargene kan skille seg i virkligheten fra hva du ser på skjermen. RAL farvekort og NCS farvekort samt farver på epoxygulvmaling. Matchende fargekombinasjon.


Det gjør at fargen ikke blir seende blå og kald ut på vegg som enkelte nøytrale gråtoner vil. Kan jeg spørre hvilken type maling og hvilken fargekode som er brukt ? Skal inn å hente fargeprøve nå i dag. Vi vil nemlig bruke samme farge på det nye furugolvet slik. Anbefalt farge til listverk og detaljer:.


Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her. Valget står nå mellom tidløs og lys antikkgrå på soverommet. Ert og ris Fargekombinasjonen på vegger er LADY.


Mange er flinke til å holde kledningen pen,. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.

Antikkgrå – en lys grå tone med hint av gult i. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Ja, nettopp det jeg skrev, grå skifer har jeg ikke nevnt i det heletatt. Jeg ville feks tatt lys antikkgrå eller antikkgrå for å komme med et konkret tips. Ellers tror jeg kanskje det blir antikkgrå som hovedfarge.


Du er i ferd med å poste i en gammel trå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.