mandag 18. september 2017

Epoxy gulv garasje

Din garasje - akkurat slik du ønsker den. Gulv i alle fasonger og størrelser. Alt-i-ett Garasjepakke Fra Mapei. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Når du skal velge gulv til garasjen trenger du noe som tåler temperatursvingningene i det norske klimaet og den røffe bruken som følger av at.

Vi leverer et stort utvalg gulvsystemer til bolig, industri og bedriftsmarkedet. Jeg har ubehandlet betong gulv i garasjen , og lurte på om noen har erfaringer med epoxy gulv ? Har lagt epoxy gulv i garasjen her, handla fra Biltema og den fungerte supert. Spørsmål til de som vet, det står max strøk på spannet, vil det da si maks 2. EPOXY GULV : Epoxy brukes mest i industri, kjellere og garasjer , men kan med hell også brukes i hjemmet.


Det blanke gulvet her er hvitlakket epoxy. Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje , fjøs. Vannbasert epoxy er vår anbefaling i kjellere og rom i. Jeg har en masse greier i garasjen som venter på hyller, men hyller blir ikke montert før gulvet er klart.

Går det greit å ta halve arealet i en vending, vente. Våre produktleverandører tilbyr et svært bredt. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


How To Epoxy Search Now! Over Million Visitors. Alt i Ett Garasjepakke Fra Mapei. Norsk Epoxy er totalentreprenør på gulv med over års erfaring og bred kunnskap innen alle faser av. Heisann, skal male garasje gulvet mitt med epoxy etterhvert, men har litt fukt i det ved ekstremt regnvær.


Høres ut som om du har litt greie på disse tingene. Vi har lagt Epoxy Gulv på bad i år og kan anbefale dette på det sterkeste. Mange forsjellige design, tett og ikke minst lett renhold uten fuger.


Få profesjonelle håndverkere til å legge ditt nye gulv til markedets beste pris! EpoxyMaling hjelper deg å få lagt ditt epoxy gulv over hele Norge. Det er slitesterkt, lett å vaske og egnet i både kjøkken, verksted og stue.


Her ser du hvordan det brukes. Vi har spesialutviklet en egen gulvdesigner hvor du kan tegne inn gulvet ditt og beregne hvor mange fliser du trenger i de. Alle Epoxy og Polyurethan Gulv kan tilsettes Flakes.


Dette belegget kan ogås legges som Utebelegg til gårdsrom, garasje og Terasse mm.

Har gått til anskaffelse av ny bolig hvor det fulgte med en snasen dobbel garasje på 46m2. På gulv er det bare råbetong, og dette må rettes opp i. Betonggulv AS leverer flytende epoxybelegg til privatmarkedet. Tradisjonelt har støpeasfalt vært den foretrukne overflatebehandlingen i norske garasjer. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling. Se utvalget på nett og kjøp i butikk.


Jeg har støpt et nytt betonggulv i garasjen , og nå skal det males. Hvor tørt skal det være før jeg kan male det med epoxymaling? Dermed holder et 5L-spann til ca. Husk å bestille tynner, ca.


Betongflyt gir enkelt et slitesterkt gulv som kan benyttes i garasjer , på balkonger og uteplasser uten noen form for overflatebehandling. Epoxybelegg på gulv gir et blankt, lettstelt og bestandig gulv. Epoxy er et herdeplastbelegg, som historisk sett har blitt benyttet i industrien for å oppnå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.