torsdag 7. september 2017

Elektrisk anlegg i hus

Ikke gå glipp av Rabatt. Dersom du har kjøpt et eldre hus er det første du bør gjøre å spørre tidligere eier om det finnes dokumentasjon på det elektriske anlegget. Så mye som halvparten av alle branner skyldes feil bruk eller feil i elektriske anlegg.


Elektrisk anlegg i hus

Jeg har nylig kjøpt et eldre hus da mye av det elektriske anlegget er gammelt, sikringskapet mangler kursfortegnelse og papirer. En ser rundt i huset at noe av. Har vurdert å kjøpe nytt hus , noe i retning oppussingsobjekt. Alt av elektrisk er fra 50-tallet, med skrusikringer og skrulysbrytere.


Er det noen som har erfaring. Me har fått laga eit verktøy der ein kan prosjektera sitt eige elektriske anlegg. Dette er første versjonen av dette så det kan vera små feil me ikkje har. Installasjonen må prosjekteres i. Ett uttak for hvert elektrisk utstyr som har fast plass.


Men å oppgradere et gammelt elektrisk anlegg kan vise seg å bli et stort. Alderen på et hus er ikke nødvendigvis avgjørende for om du bør. Kan man knytte kostnad til elektrisk anlegg til areal.


Normalt bør et elektrisk anlegg kontrolleres hvert femte år. Få et trygt elektrisk anlegg hjemme. Sjekk sikringsskapet Sikringsskapet er fordelingspunktet for strømmen i et hus , og fire av ti branner i Norge skyldes feil i. For høyere spenninger bruker man begrepet elektrisk anlegg. Distribusjonssystemet består av et system.


Elektrisk anlegg i hus

Dårlig anlegg kan medføre reduksjon i. Er i boligmarkedet å på utkikk etter hus. I min prisklasse får jeg ikke en villa. Forskriften er fastsatt i medhold av lov 24. Formålet med forskriften er å oppnå forsvarlig sikkerhet ved.


SKal til å renovere et gammelt hus. Kvalifikasjonskrav for den som har det faglige ansvaret for arbeid knyttet til elektriske anlegg ,. Det elektriske anlegget. Telefonen ring det er en hytt, hus eller industribygg eier som skal ha ei melding utført.


Elektrisk anlegg i hus

Mitt spørsmål er da hvem har gjort jobben? Et godt elektrisk anlegg ? Altså dere at dette kan være en sak for eierskifteforsikringen ved kjøp av hus da det elektriske anlegget har feil og mangler man ikke hadde mulighet som ufaglært. Får en del spørsmål på e-post, og besvarer så godt jeg kan.


Men noen kan bli til innlegg også. Internkontroll elektriske anlegg. Personer med fagbrev i elektrikerfaget og tre års relevant praksis kan arbeide lovlig på sitt eget elektriske anlegg. Hjemme hos andre må en registrert.


Elektrisk anlegg i hus

Kan miste erstatning ved brann Direktoratet for sikkerhet og beredskap opplyser at eier og bruker av elektriske anlegg og elektrisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.