onsdag 6. september 2017

Cater messe mjøndalen

Mjøndalen ), Bjørn Kristiansen AS (Kongsvinger). De gode forberedelsene Det er mye som skal klaffe i tiden før jul, spesielt for oss som driver med storhusholdning. Les litt om tidligere messe her:. Et populært treffpunkt for mange.


Høibakk Konditori leverer catering og selskapsmat til de fleste selskaper og arrangementer.

Vi leverer catering til alt fra enkle møter, store konferanser. Catering Dagligvarer og. Søk tapas catering mjøndalen på kart. Messen starter onsdag og varer til og med. Ekte Tyrkisk kebab, Dolma, ferskt.


Dette er en annerledes messe med. Gencler ne Zaman mjøndalen dan mat messe var ? Eiker Asvo As på stedet Ryghg.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Grobunn er stikkordet og vilje er våpenet. Vi er en vekstbedrift som leverer.


Canapeer Vi har mange valgmuligheter for gane og øye. I mange år arbeidet jeg med servering og mat på Folkemusikksenteret i Prestfoss. Andre lokale forretnings sider. Med over års erfaring kan vi trygt garantere deg god mat, en hyggelig opplevelse og punktlig levering.


Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! CATERING i MJØNDALEN har aldri vært enklere! Tapas kan du bestille som ferdig meny eller du kan sette sammen din.


SELSKAPSMAT PRISER FRA 10. LUKSUSKOLDTBORD Pris pr. Ved utlevering av catering signerer du for mottatt utstyr. Manglende eller skadet utstyr vil bli belastet. Når du leverer inn utstyr.


Det som er hverdagskost for oss, skal ikke bli det for deg og dine!

Velg mellom våre faste anretninger. Luksus- og festkoldtbord forutsetter min. Se Telefon, Faks og mer for denne bransjen. Smørbrød: Reker og egg kr 5-. Skinkestek med surkål kr 5-.


Røkelaks og eggerøre kr 5-. En liten sammenkomst eller et stort selskap blir like velsmakende som vellykket. Du finner oss på Vei og Anlegg messen i uteområde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.