torsdag 14. september 2017

Bilxtra verksted

Med 3kompetente bilverksted fra sør til nord er din bil i trygge hender. Finn nærmeste verksted her. MECA Veihjelp inkludert. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Størst på bilutstyr og deler.

Vi er et autorisert bilverksted som utfører alle typer reparasjoner. Hos BilXtra finner du et bredt utvalg av bilrekvisita til din bil. Både innvendig og utvendig rekvisita som blant annet luftfriskere, kjøleboks, setetrekk, rattrekk. BilXtra Mo i Rana – Bilutstyr bil deler verksted dekk fritid utstyr gass Helgeland. Hyttesenter med gass og fritidsutstyr.


Bilverkste deler og utstyr for barnesikring på Steinkjer. Vi har også Rent a Wreck bilutleie.

Sarpsborg Autoservice - Ditt lokale Bilxtra verksted. Vi hjelper deg med EU-service, Eu-kontroll, Service på alle typer bil, Dekkbytte, dekksalg, AC service og. Vårt verksted er godt utrustet med maskiner og verktøy for alle typer. Vi monterer defa motorvarmere. Verksted er godkjent av Statens vegvesen.


Her kommer BilXtra verksted. Vi reparerer og tar service på alle bilmerker og elbiler, og har spesialisert oss på. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Autodoc er et godkjent bilverksted og bilskadeverksted av Statens Vegvesen. Klikk deg inn på de forskjellige fanene for å endre, legge til og fjerne innhold. Vi utfører reparasjon og. Alt du ser på Oversikt hentes fra de andre fanene. Et komplett verksted EU-kontroll Hjulstillingskontroll Service, oljeskift etc.


Bytte av bremser, clutch, registerrem etc. Med Bilxtra ` sin mobiltetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år.

Mer informasjon på Tiendeo! Bilexperten er et frittstående autotorisert verksted som har erfaring med alle bilmerker. Vi var et BilXtra verksted men er nå tilknyttet Bosch car service kjeden.


BILXTRA VERKSTED : SERVICE - REPRASJONER AV ALLE BILMERKER. Me er godkjent bilverksted og medlem av Bilxtra verkstadkjeden. Autogården er et BilXtra verksted som er en del av konsernet AS Sørensen og Balchen. Få de siste tilbudene fra Bilxtra og finn de beste rabattkodene og katalogene fra dine foretrukne bil- og motorforretninger.


Trenger du service eller å reparere noe på bilen? Godkjent BilXtra verksted. Alle typer service og reparasjoner. Hvorfor sette bilen bort til et dyrt. Vi er et godkjent bilverksted i Bilxtra kjeden som reparerer alle bilmerker, Eu kontoll og vanlig service.


Helt siden starten har verkstedet konsentrert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.