mandag 4. september 2017

Arbeidsbenk verksted

Solide og praktiske arbeidsbenker. Bygg din egen arbeidsplass. Stort utvalg av arbeidsbenker og bord i ulike utførelser. Velg mellom ferdig oppsatte pakker eller bygg din egen arbeidsplass.


Til garasje, fritidsrom, kjeller og verksted.

Kraftig metallkonstruksjon med oppbevaringsrom, uttrekkbar skuff og hylle. Skive med hull til å feste verktøykroker i. ARBEIDSBORD FOR VERKSTED OG INDUSTRI. Altistore har et meget stor utvalg av skikkelige arbeidsbord og verkstedbenker for produksjon, lager og verksted.


Her finner du industrimøbler og verkstedinnredning. Et robust og holdbart arbeidsbord er et utmerket hjelpemiddel innen industri og verksted , og passer like bra til montering som innpakning. Det er viktig at du velger eller lager en arbeidsbenk som passer til dine behov.

Vi gir inspirasjon og veiledning til valg av arbeidsbenk. Pakkebor arbeidsbenker, høye og lave stoler, matter og alt annet du måtte trenge til et funksjonelt verksted. Se våre knallpriser online og bestill i. Bilen trenger ikke ta all plass i garasjen.


Her kan du se hvordan vi innredet garasjen til så den kan brukes som verksted , garnerbod og til oppbevaring. Vi er tilgjengelig for deg hele døgnet - alle dager. Bestill service enkelt på nett her!


Robuste og holdbare benker av høy kvalitet! Legg til i innkjøpslisten. Sammenleggbar arbeidsbenk. Kjøp skikkelige arbeidsbord og verkstedbenker for produksjon, kontor, lager og verksted her. Skuffeseksjoner verksted (41) Begrens utvalget.


Arbeidsbenk med skuffer og tavle. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! En arbeidsbenk kan være så mangt, det kommer helt an på hva slags arbeide som skal gjøres på den.


Oljeindustrien og Bilindustrien er nok hovedtyngden av kundene gjennom år.

Når du tar service hos oss, er ett års MECA Veihjelp alltid inkludert. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sjekk ut arbeidsbord på hjul. Med en arbeidsbenk eller støttebukk blir jobben mye enklere å gjennomføre. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips.


Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet. Forside Garasje og uthus Lage arbeidsbenk i garasjen. De tåler ganske mye, har brukt det selv da jeg ordnet nytt verksted på løa til han far. Trenger du robuste arbeidsbenker til ditt verksted ? Tilbehør som hyller og verktøyplater kan også bestilles.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Vi har solide arbeidsbenker på vårt lager.


Norges Billigste Priser? Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.