tirsdag 12. september 2017

Ålhytta anneks

Ålhytta anneks

Anneks til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. ANNEKS – 17M² BYA Ålhytta leveres også som uthus, garasje og anneks. Arkitekturen er den samme, men målene tilpasses byggenes funksjon.


Er selv litt skeptisk til Hedda hytten pga de lave ytterveggene. Akkurat nå er det Ålhytta som er favoritt, men er redd det blir litt dyrt. Drømmer du om å ta imot flere gjester på hytta, kan anneks være tingen.


Vår anneks -løsning basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset designet vår Aurora-serie. Stort utvalg av anneks , sauna og garasjer. Gode priser på små hytter som kan leveres med isolasjonssett. Her finner du et stort sortiment av anneks byggesett, hageboder, hagestuer og campinghytter. Klikk her for å se våre mange produkter og leveringstid.


Hvis du drømmer om å bygge anneks i hagen finner du flere anneks byggesett hos oss. Flotte Element annekser til en lav pris. Bestill i dag, og bygg annekset selv.


Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks ? Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt. Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris. Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks. Byggesett som er enkle å sette opp.


Kjøp på nett eller i butikk. Passer meget godt som et lite bygg på en mindre tomt eller hvis du ønsker å kjøpe et anneks til en større tomt som allerede er bebygd. Et anneks kan være et ekstra rom i hagen til tenåringer, men kan også være et feriehus for besøkende gjester.


Med et anneks får du nemlig et sommerhus i hagen. Du kan få anneks for under 10. Vi har sjekket hvilke byggesett du kan sette opp uten byggemelding, og hva det koster. Her ligger administrasjon og produksjon side.


Litt ekstra Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i en praktisk gang med direkte tilgang til en romslig bod. I oppholdsrommet er det god plass. Danebu serien inneholder også et anneks som er perfekt for besøket fra venner og kjente. Her har du tilgjengelig alt du trenger.


Se våre ferdighytter og fritidsboliger. Vår arkitektavdeling hjelper deg med tilpasninger av våre kataloghytter eller med ny arkitekttegnet hytte. Alt om hytte - Norges største hytteportal.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris.


Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Les mer om anneksene her. Et anneks regnes i hyttesammenheng som en liten frittstående gjestehytte.


Vurderer du å sette det opp på hyttetomta er valgmulighetene mange. Se også våre anneks , boder og garasjer. I øvrige serier kan det bli avvik fra dette, både. Prisantydningene er inkl.


DANEBU-serien er en moderne hytteserie som finnes i fem ulike størrelser, hytter og anneks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.