tirsdag 8. august 2017

Minivent radon

Radonsug og radontiltak. Merkevarer av høy kvalitet for lang og effektiv. Stillegående mini ventilasjonsaggregat for luftskifte i oppholdsrom med krav til stille miljø.


Bedre inneklima - lavere strømutgifter! Kjenner din kommune de lokale risikoområdene for radongass? Gjennom regelverk er det satt krav til kartlegging av radon og radonsikring av bygningskonstruksjoner.

Det er mange forutsetninger som skal ligge til grunn for en god radonsanering. Stillagående mini ventilationsaggregat för luftskifte i uppehållsrum med krav på tyst innemiljö. Prosjektering av tiltak mot radon. Kalibrering av måleutstyr. Målinger av radon , rådgivning, radontiltak og forebygging i eksisterende og nybygg.


Måleinstrumenter og kalibrering. Lukt, mögel, radon , rökning – det är mycket som kan påverka inomhusmiljön och ditt välbefinnande. Mini ventilation with heat recovery and auxiliary heater - convenient, easy and affordable!

Miniventilation är ett effektivt. Med miniventilasjon kan du enkelt redusere mengden radon hurtig! Det er ikke en garanti at verdiene er lave og boliger med balansert ventilasjon må også måle radon.


Rådgivning og tiltak mot radon , trykktesting av bygg og boliger, saging og borring av stein og betong. Det er ønskelig at trykket i grunnen er lavere enn trykket inne, slik at radon ikke trenger inn i bygningen. Gjenvinner opp til av energien i luften den bytter ut. Ansvaret for tiltak mot radon ligger under borettslagets vedlikeholdsplikt, sier advokat Lauridsen på NBBLs hjemmeside.


MiniVent og KlimaVakten systemer. MINIVENT Air Green Classic 30. Lossnay VL1er balansert miniventilasjon som er enkel å selvmontere. Ventilasjon er effektivt tiltak mot radon.


Vad är skillnaden mellan Bahco minimaster och Bahco minivent ? Minimaster är köksplacerade och styrda av en spiskåpa (BHG, CPCD eller CPDD) medans minivent sitter. Vi rensar luften hela vägen från grund till nock. Vi utfører radoninspeksjoner (radonkontroll eller radonsjekk) og fuktinspeksjoner i alle type bygg og boliger.


Dette nettstedet primære ip-adresse er 5. Sin server i Nuremberg,Germany. ISP:Hetzner Online AG TLD:no CountryCode:DE Denne.

Utgångna FTX aggregat Utgångna FTX aggregat. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer. Størst blir risikoen fra radon om du røyker,. Barriere vapeur, humidité, radon , poussiere.


For å få gunstig effekt mot radon bør det monteres flere ventiler på vegger for å øke mengden frisk luft. VL-1bytter opp til 1m³ luft pr time – og er dermed en fin måte å bekjempe radon i innemiljøet på,. Vädra med stängda fönster! Mitsubishis miniventilation VL-ger en värmeåtervinning på.


Frisk luft hemma utan att förlora energi och pengar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.