mandag 31. juli 2017

Eksentersliper jula

Eksentersliper jula

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Luftkompressor og Luftverktøy fra Metabo. Vi tilbyr også alt av tilbehør. Handle smart - Spar penger.


Få den laveste pris her! Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Effektiv eksentersliper med m sugeslange og støvpose. Borrelåsfeste for slipepapir. Svært prisgunstig slipemaskin med års garanti! Meec Red Series eksentersliper er en komfortabel maskin med trinnløs hastighetsregulering og borrelåsfeste for. Optimalt verktøy for større prosjekter.


Den robuste størrelsen gjør at det blir enkelt å få godt grep og jevn, fin styring. Lettbetjent slipemaskin med trinnløs hastighetsregulering og en støvoppsamler som gir deg mindre etterarbeid. Testvinnende slipemaskin med motor som har både mykstart og trinnløs hastighetsregulering og motorbrems. Utvendig er det støvoppsamlingssystem og borrelåsfeste. Eksentersliper Man kan alltids slipe for hånd med vanlig slipepapir, men når større prosjekter skal gjennomføres er en elektrisk slipemaskin til stor hjelp.


Trinnløs hastighetsregulering. Denne gjennomtenkte eksentersliperen er full av smarte og praktiske funksjoner som gjør den til en fryd å bruke. Her må du jobbe en del for å vise hvem som er sjefen. Maskinen er stor og tung med glatt grep.


Den er vanskelig å styre når du legger press på, i. Batteridrevet eksentersliper med 1mm slipeflate, mm oscilleringsbevegelse og borrelåsfeste. Slipestøv suges inn og samles opp i støvbeholderen. Om det er vinkelsliper, deltasliper, plansliper, eksentersliper eller en annen type slipemaskin du trenger, så kan du finne det som passer deg best.


Eksentersliper jula

Sammenlign priser på Slipemaskiner. En batteridrevet eksentersliper fra Bosch som støver svært lite under arbeidet, og allsidighet som gir mulighet til å utføre alle arbeider uten store anstrengelser. Ja, artikkelnummeret stemmer. Jeg ønsker en reservedel til dette produktet.


Gå videre til reservedel Nei. Beste Priser På Eksentersliper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.