mandag 3. juli 2017

Decoupage på syltetøyglass

Glass, flasker og etiketter til lave priser. Lokk og korker inkludert. Bilde under er et vanlig syltetøyglass som jeg har tatt å kledd helt med serviett.


På stearin lys tar jeg bare decoupage på det område som servietten skal. Mannen har skjønt at jeg bruker syltetøyglass til alt mulig,.

Eller på regntunge dager,. Decoupage lyslykt og fyrstikkeske. Det eneste du trenger for å lage disse stemningsfulle lyktene er noen tomme syltetøyglass ,. Vi har laget lyslykt med bilde av bursdagsjentene på. Nydelig dekorasjon på bursdagsbordet. Har forresten også svampe malt noen glass veldig svakt og latt det tørke før decoupagen skal på.


Syltetøyglass går fint å bruke ,hvis det er litt vidde på det.

Har holdt på litt med decoupage , og man trenger nesten ikke noe utstyr. Alt man trenger er gamle syltetøyglass og en printer. Bruker decoupage -lakk til å feste med.


Jeg samler på det meste,. Klipp ut et motiv av decouagepapiret eller servietten og lim på glasset med decoupagelim. Vi er fire jenter på år som elsker DIY. I denne blogger viser vi deg hvordan du kan lage alt fra interiør til enkle matoppskrifter.


Basert på din tidligere aktivitet hos oss,. Flaskene står sammen med gullkuler og små syltetøyglass med telys. Hvis du liker å lage decoupage ,. Har du som mange av oss samlet på gamle syltetøyglass eller andre glass kan du enkelt lagre lekre snølykter o. Når det gjelder å dekorere med servietter, er jo servietten tynn og rivner lett.


Her kommer enda et produkt jeg skal ha med meg på marked. Koselige lykter med hjort og bånd. Har også brukt litt decoupage , perler,. DIY: Lysholder av syltetøyglass ” Carine 20.

Enkelt og veldig dekorativt. Har du forslag til andre ting man kan pynte med decoupage og. Gjenbruk av syltetøyglass.


Hekle luftmasker- hopp over staver på forrige omgang – fastmaske i neste stav. Fortsett til du har kommet helt rundt. Det er ikke vanskelig å oppbevare syltetøy på glass i kjelleren. Lag lykter av syltetøyglass som gir helt magisk stemning. Disse vil i alle fall imponere både venner, familie, og ikke minst deg selv.


Man kan bruke decoupage på masse masse måter og det er lett og gøy. Selv om mørketida begynner å gå mot hell, er det fremdeles god tid til å nyte lange sene vinterkvelder i skinnet fra stearinlys. De trenger ikke engang være glatte helt ne så feks syltetøyglass kan sikkert også brukes. Når grenen er på plass der den er så legger du håndflaten. På frihånd og etter humør og fantasi maler jeg motivene med pensel.


Timene forsvinner lett når man finner frem lim og servietter til decoupage. Anna og Clara gør venligst opmærksom på ,. Hei igjen kjære hobbyentusiaster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.