onsdag 5. juli 2017

Cater drammen

Find the fastest and cheapest route for your journey in Europe. Unsure How to Get There? Vi sørger for at maten i deres selskap blir en suksess! Finn cater drammen hvis du ser nå.


Hotell med sentral beliggenhet. Bestill overnatting i Drammen.

De gode forberedelsene Det er mye som skal klaffe i tiden før jul, spesielt for oss som driver med storhusholdning. Logg inn i vår nettbutikk her, hvor du kan bestille varer direkte. Det gir oss perfekt plassering i forhold til. Vi leverer varer engros til alle typer.


Vi søker for tiden etter ny kjøkkensjef. Ta en titt i menyen til venstre for å se mer informasjon om stillingen. Catering i Drammen fra moderne kjøkken med faglærte kokker.


Canapeer Vi har mange valgmuligheter for gane og øye. Reker Kr 3- Røkelaks med eggerøre Kr 3- Roastbiff Kr 3- Seranoskinke m.

Vi holder til i Konnerudgata i Drammen. Finner du ikke akkurat det du har lyst på i menyen så skreddersyr vi gjerne andre alternativer. Cateringmenyen kan leveres som møtemat eller overtidsmat.


Norges største catering -portal. Din lokale oversikt i Drammen. Våre lokaler i Drammen sentrum kan tilpasses kurs, konferanse, møter, bryllup, dåp, konfirmasjon med mer. Norsk catering service i Oslo, Drammen og hele Østlandsområdet.


Ingen jobb er for liten eller for stor. En liten sammenkomst eller et stort selskap blir like velsmakende som vellykket. Oversikt over bransjen restaurant i Drammen. Denne bedriften er underlagt en organisasjon med godkjenning som lærebedrift.


Det vil variere fra fylke til fylke om du kan få læreplass hos denne bedriften. Drammen Kjøkken KF er Drammen kommunes produksjonskjøkken. Hovedoppgaven er å levere mat til kommunens sykehjem og intern bevertning til møter og arrangementer. Vi skal fortsatt bevare vår fleksible og lokale profil samtidig som vi vil utnytte synergier og de.


SELSKAPSMAT PRISER FRA 10. Cater Drammen AS, Cater Kongsvinger AS og Cater Mysen AS. LUKSUSKOLDTBORD Pris pr.

Hos oss kan du bestille spennende buffeter, gryteretter, tapas, snitter, koldtbord m. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Finn din nærmeste, eller la deg overraske! Velg blant de beste innen Tapas, Nordisk.


Innhent gratis og uforpliktende tilbud på catering til ditt event.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.