onsdag 12. juli 2017

Bringebæreddik oppskrift

Snu på glasset en gang i. Bringebæreddik er en slager. Hvert år tar jeg med meg noen flasker på julemarkedet og hvert år blir de revet bort. Det hjelper selvsagt med smaksprøver.


Fyll bringebærene (villbringebær gir spesielt god smak) på glass og hell på vin og eddik.

Blir den stående lenge bør den. Lag deg en flaske eller to med bringebæreddik , så har du en deilig basis for bl. Det er også en flott vertsgave å ha med når du skal bort. Du kan godt lage det selv, men du får ofte kjøpt det på ulike markeder og i spesialbutikker.


Fyll vineddiken på flasker med vid hals slik at det går lett å stikke bringebærbladene nedi. Plukk bladene når de er passe utvokst og har mest smak. Her får du oppskrift på blomkålsuppe med ørret, og blomkål med ostesaus og reker.


Skjær forsiktig av eventuelle hinner på flatbiffen.

Endelig en rynkekrem som virker. Pavlova er en enkel og lekker festkake. Toppet med eggekrem og friske bær blir dette en suksess i hvert selskap.


Her har du en enkel oppskrift med trinn-bilder: Ha. Kok opp bringebæreddik og sukker i en liten kjele, og legg plommene oppi med skinnsiden ned. Frisk brokkoli, sprøstekt bacon og fyldig majones, dette er en salat som er lett å like! Brokkolisalat med bacon, rosiner, solsikkekjerner og bringebæreddik.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Hjem Oppskrifter grillmat BROKKOLISALAT. Kok den opp og tilsett bringebæreddik eller annen hvitvinseddik.


Rør godt og hell i kraft. Bland i krem og smak til med salt. Du finner Myhres oppskrift nedenfor. Smak til med smør, salt og pepper og juster syren med litt frisk bringebæreddik.


Jeg har brukt to spiseskjeer i dag, og må tilstå at jeg inntil i dag leste bringebæreddik i en oppskrift og ble sjokkert da jeg fant det på Meny ikke har vært. Entrecote servert med ein kantarellsjysaus, lune tomatar og byggris.

Ha sukker i en middels stor kasserolle og varm opp en kort stund. Sukkeret vil da klumpe seg. Granskuddsirup kan brukes på is, til pannekaker, over bær, til alt av vilt og spekemat, som tilbehør til ost eller i bakst.


Salatoppskrift med tre ingredienser og en vinaigrette, sunt, vakkert og godt! Bunnen ble sprø og hvit utenpå, og myk og deilig inni. Fikk masse ros for kaken, og skal lage den igjen til dåp i helgen. Se kategori for Desserter - Sauser og kremer oppe i menylinjen.


Reinsdyrfilet med plommesaus av bringebæreddik , kanelstang, stjerneanis, rødvin, viltkraft og plommer. Server med persillerøtter og blomkålpuré. Spennende brokkolisalat med blant annet bacon og rosiner, se oppskriften her.


Passer som egen rett eller som tilbehør til kjøtt eller fisk. Dette er en flott basis for dressinger. Og har du den i fine flasker er dette og flotte og personlige gaver. Vi har prøvd 3-ulike oppskrifter på Red Velvet (har ikke prøvd din oppskrift enda), og felles for dem alle er at bunnene blir veldig kompakte.


Jeg vil ikke bytte oppskrift men jeg ønsker å ha litt lekrere kaker 3-Janette. Hva slags eddik brukes og. Permanent lenke Anne L - 08.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.