mandag 29. mai 2017

Gresstrimmer test 2016

Gresstrimmer test 2016

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt! Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter. Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. Husqvarna 115iL blir best i test fordi det er en sterk gresstrimmer som klarer nesten alt vi stiller den overfor.


Den trimmer tykke, tette gresstuster uten problemer. Silver 5SP-A Premium fra tyske AL-KO kåres til best i test , takket være sin kombinasjon av ytelse, komfort og funksjonalitet til en overkommelig. Test av batteridrevne kantklippere:. Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper, eller gresstrimmer som de også kalles. Av de seks gresstrimmerne i testen er det den billigste som trekker det lengste.


Gresstrimmer test 2016

Men for mange vil batteridrevet gresstrimmer være midt i blinken. Les saken (krever medlemskap) 87. Se tester og finn best pris i Prisguiden - Gresstrimmer , Kantklipper - Prisguiden samler tester slik at du kan finne de. Nå kan du skaffe deg en gresstrimmer for noen hundrelapper. De går enten på strøm eller bensin,.


Produktene er lånt fra produsentene for å gjennomføre testen. Vi mener imidlertid at en gresstrimmer bør tåle at du kommer borti litt hardere. En kantklipper, eller gresstrimmer om du vil, er uunværlig for de fleste hageeiere. Stor test av kjøleskap: Dette merket sliter med å kjøle maten. Fremragende kutteytelse, komfortabel håndtering.


Gresstrimmer test 2016

Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom og 1for hvert produkt. Testvinneren koster noen hundrelapper mer enn de fleste andre i testen , men det er den vel verdt, mener vårt ekspertpanel. Vi har et stort utvalg av de vanligste hagemaskinene du trenger til å stelle og vedlikeholde hagen, for eksempel gressklippere, vertikalskjærere, hekksakser.


Gassgrillen fra Biltema kom desidert dårligst ut i testen. GRESSTRIMMER : Rundt trær,. Tre av modellene i vår test bruker nylontråd på spole som klippemekanisme, mens tre har plastkniver festet til en roterende disk.


Gresstrimmer test 2016

Sjekk priser på Gresstrimmer Oppladbar. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp Gresstrimmer Oppladbar billig i nettbutikkene. Alltid gode priser på Gresstrimmer fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.