torsdag 6. april 2017

Svart og hvitt kjøkken

Det høres dramatisk ut, men et svart kjøkken kan bli både tidløst og trendy. Bli med inn i inspirerende hjem som har knekt koden! Det hvite kjøkkenet har vært et fast inventar i de fleste hjem i mange år, men nå er fargene og det personlige kjøkkenet vendt tilbake.


Her her vi samlet noen tips for hva du bør tenke på hvis du går for et svart kjøkken. Hos Kvik elsker vi det stilrene og minimalistiske hvite kjøkkenet. Knivskarp kontrast - helt uten fettete fingre.

Svart og hvitt - vanskeligere er det faktisk ikke å treffe tidens tren spot on. Et svart kjøkken utstråler. Slette fronter i malt MDF innbyr til lette og luftige kjøkkendesign, gjerne med en spenstig grafisk utforming av frontpartiene. Hvitt , svart og grått er stadig trendfarger på kjøkkenet , men det er ikke eksperten tilhenger av.


Langt viktigere enn å følge. Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Interiørekspertene gir deg tips til et hvitt , personlig og unikt kjøkken. Her vi samlet noen tips for hva du bør tenke på hvis du går for et svart kjøkken !

Leter du etter et moderne, svart kjøkken ? Kjøkkenmodellene Metro og Line fra Drømmekjøkkenet finnes begge i svart. Finn din kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet! Optimalisert orden og avmerking med praktiske innredninger og spesielt tilbehør. Skap en sober eleganse med et interiør i svart , hvitt og grått. Syns det ser dødskult ut m svart , men det kan kanskje bli litt mye?


Ellers syns jeg det er kjempefint med helt hvitt kjøkken og svarte kontrastvegger ! Benkeplater, vask, hvitevarer. Stål helt klart av de to! Her er et andre kjøkkendesign fra Ernestomeda.


En av de mest attraktive modellene er ElektraVetro White laget i moderne. Glatte kjøkkenfronter med innfelt gripelist. Dekorlist i aluminium eller i hvitt.


Hverdagsglede har ulik betydning for ulike personer, og. Skarpere enn dette blir det ikke. Etter oppussingen ble kjøkkenet hvitt med svart benkeplate og lyst, lutet furugulv.


Rommet er disponert helt annerledes slik at det nå er en lang benkeplate på. Finn inspirasjon i svarthvitt-interiør med stilsikre bildevegger i svart og hvitt.

Dekorer med illustrasjoner, fotografier og grafisk kunst i stilrene gråtoner. Kirk lenestol i hvit og svart stoff og ben i gummitre, i et lekkert design. Lenestolen kan brukes ved sofaarrangementet, eller ved et lite bord i et hjørne i stuen. Tekst, foto og styling: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen Ragne bor i en stor byleilighet med god takhøyde, rosetter, hvitmalte tregulv og stue etter stue. Skal du har grått kjøkken , hvitt kjøkken , svart kjøkken , eller kanskje rødt kjøkken ? Derimot er det to ord som går igjen når vi snakker om kjøkken : kos og hygiene.


Velg fra vårt store utvalg lerretsbilder i kategorien Svart - hvitt lerretsbilder. Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet. Her ser du et svart og hvitt kuskinn.


Skinnet er et rent naturprodukt. Hvite og sorte veggfliser: Maxbo,. KJØKKEN KVADRAT Hvit matt. I miljøet har vi brukt benkeplaten Svart Struktur,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.