mandag 24. april 2017

Nøkkelskap med kodelås

Stort utvalg og prisvinnende skap. Se mer og finn et som passer deg! Mange utførelser og størrelser. Oppbevar nøkler i et nøkkelskap. Se vårt store utvalg av nøkkelskap.

Finn nøkkelskap med kodelås jula. Praktisk, lite skap med kodelås. Sikker og sporbar frakt med enten Postnord eller Posten.


Kombinasjonslåst nøkkelskap med firesifret kodelås som du selvsagt kan bytte så ofte du vil. Skapet kan brukes både utendørs og innendørs. Liten og nett nøkkelboks fra Jaco for oppbevaring av nøkler. Utstyrt med rullelås for enkel åpning av boksen.


Med denne boksen er det enkelt å dele nøkler med.

Ned et nøkkelskap samler du enkelt alle nøkler som er i bruk på arbeidsplassen på et ste og gjør de tilgjengelig for flere medarbeidere. Huset kan monteres på vegg og er laget i støpt sink. JACO NØKKELBOKS MED KODE Boks med kombinasjonslås for oppbevaring av nøkler.


Se utvalget i Nettbutikken! Låsbare nøkkelskap i stålplate gir mer enn sikker lagring. Vi tilbyr praktiske skap med kodelås eller sylinderlås. Alltid fri frakt og års garanti. Creone er et intellegent nøkkelskap som trygt oppbevarer dine nøkler.


Creone-systemet er et elektronisk nøkkelskap med kodelås. Få full kontroll over hvem som. Robust, slitesterkt nøkkelskap i stål for oppbevaring av 1nøkler. Veggmontering anbefales. Et sett for veggmontering medfølger.


Låsen er en elektronisk. Brukes for midlertidig forvaring av nøkler til. Meget robuste FG-godkjente nøkkelskap Alle modellene leveres standard med omstillbar nøkkellås.

Nøkkelboks med kodelås A-collection. Kan også utstyres med elektronisk kodelås istedenfor nøkkellås. Beste Priser Med Handlesmart! Fossafe nøkkelskap med elektronisk kodelås.


Robuste nøkkelskap med elektronisk kodelås og innkastluke som kan sperres fra innside. Velg mellom eller 1kroker. Bredt sortiment av nøkkelskap.


Sikkerhetsklassifiserte nøkkelskap med kodelås som er solide, stabile og romslige. Den ideelle løsning for å oppbevare. Ett tryggere alternativ for oppbevaring av nøkler enn under matten Omstilbar kodelås med inntil tall. Vi har nøkkelskap for oppbevaring av alt fra nøkkel til mange tusen.


Ta tilbake kontrollen over nøklene med nøkkelskap fra SSG. Solide skap i flere modeller med plass til ønsket antall nøkler. Kjøp trygt og sikkert på ssg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.