torsdag 27. april 2017

Hms kurs verneombud

For virksomheter og bransjer med avtalt kortere opplæringstid enn timer. I tråd med arbeidstilsynets krav. Arbeidsmiljøloven pålegger øverste leder i alle bedrifter å gjennomføre opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.


Finn verneombudskurs hos Norges ledende kursoversikt, Kursguiden. Her finner du verneombudskurs over hele landet! Verneombudskurs på nett.

I bedriften kan det avtales hvordan opplæringen av verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg. Ta sikkerhetskurs for verneombud. HMS kurset koster kun kr. Se vår oversikt over kurs her.


Hele landets kompetansehus. Les mer her og ta kontakt! Oversikt over lovverk, målsettinger, roller og rutiner for virksomhetens HMS. Opplæringen kan foregå på kurs som.

Alle bedrifter plikter i utgangspunktet å ha verneombud , men dersom det er færre enn arbeidstakere kan partene skriftlig avtale en annen. Oppfølging av verneombud , AMU og ledere. Nettkurs, konferanse og ulike rådgivningstjenester og kurs. To dagers kurs tilpasset kontor- og butikkvirksomheter. Om din rolle som verneombud i bedriften.


AML § 6–krever opplæring av. Kurset tilfredsstiller Arbeidsmiljølovens krav om opplæring i arbeidsmiljø. Krav til opplæring av verneombud. Peter Johansson Hovedverneombud i SIBE. Alle våre verneombud har gjennomgått godkjent,.


Kurssteder er Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim. Her kan du se hvilke åpne kurs vi har planlagt og som er. Varighet dager Påmelding 13. Det er enkelt å gjennomføre, og gir deg all grunnkunnskap du behøver.


Ledere med personalansvar, verneombud og AMU-medlemmer som ikke har hatt opplæring eller som trenger en oppfrisking innenfor tema. Bør friskes opp hvert 5. Velkommen til en engasjerende seminaruke med erfarne kursveiledere. Kursene våre passer for ledere, verneombud og Amu-representanter, men.

Har du en kollega som brenner for arbeidsmiljøet? At du er valgt til verneombud betyr likevel ikke alltid at du skal tre inn på arbeidskollegaenes vegne hvis de har arbeidsmiljøproblemer. Hvordan få arbeidsmiljøutvalget til å fungere godt?


Kurset oppfyller arbeidsmiljølovens krav til opplæring av verneombud og medlemmer. Her kommer en oversikt over våre kurs. Ta kontakt for ytterligere info.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.