fredag 7. april 2017

Glans maling

På utkikk etter maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service!

Glansgraden i malingen bestemmer glansheten. All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest. Utenpå de fleste malingsboksene står det hvor malingen passer best - for eksempel i taket, på gulvet eller i våtrom. De største utfordringene med maling er.


Det er mange argumenter for matt, men ikke velg matt maling hvis du har barn. Her får du alt lige fra vægmaling, loftmaling og træbeskyttelse til god facademaling. Silkematt kan være glansgrader mellom og 19.


Fraværet av glans gjør uttrykket sobert og elegant,.

Både huset og uteplassen vår har fått en skikkelig makeover med maling og styling. Når det gjelder det estetiske uttrykket er hovedregelen: Blank maling fremhever, matt demper. Dette kan lett komme i konflikt med. Se video: Slik maler du veggen på enklest mulig måte.


Matte flater gir et mykt, lunt uttrykk og fremhever detaljer i rommet på en elegant og diskré. Hvilken maling bør du bruke hvor? Jo blankere en maling er,. Det leker i gjenskinn og reflekser på flater med høy glans , men får liten eller ingen respons på matte flater. Instrumenter for Måling av maling og lakk Glans.


Glansmåling er basert på mengden av lys som reflekteres på overflaten i forhold til et polert som glass. Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige fargen. Se fargekart online og prøv fargevelgeren her! Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Les mer om vedlikeholdsintervall.


OG de fleste ferdigblanded. Ved maling av møbler er grunnarbeidet like viktig som selve malingen.

Her kan du lese hvordan du kan få gamle Ikea-møbler og tilsvarende til å skinne. Miljøvennlig, god dekkevne og motstandsdyktig mot svertesopp. Her kan du vælge mellemat loftmaling ( glans 5) eller en helmat refleksfri loftmaling ( glans 2), som ikke danner. Her finner du det du trenger av maling til å pusse opp innendørs.


Toppstrøk med høy glans og styrke. Det vanlige er å male taklister i samme farge og glans som taket. Det gjør at taket, og dermed rommet, virker større. Maling til tak og vegg,.


Det mest brukte på dør- og vinduslister er. Hva er egentlig glansgrad? Bør jeg velge en lys eller en mørk farge i stuen? Og hvilken type maling passer til de forskjellige rommene?


Vi ba malingsekspert Sven. Bruker du sprayboks så får du ofte et resultat som er mere som silkematt isteden for høyglans. Jotun har en maling jeg syns er ok på fronter,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.