onsdag 5. april 2017

Casa interiør 2016

Avtal med en av våre dyktige konsulenter og inviter familie og venner til et hyggelig. Casa Interiør har nå valgt å legge ned. Jeg sitter derfor med et ganske stort varelager som jeg selger til reduserte priser.


Markedet er ikke enkelt om dagen. Dette er kuppene du bør se etter på høstens kundekveld hos Verket Interiør og Et hjem, torsdag 8.

Vi vil ha ting som gir en dypere mening, og som forteller en historie. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Et personlig interiør , med en miks av gammelt og nytt,. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.


Møbel- og Motehuset på Matrand i Eidskog. Innholdsrikt og annerledes - reis litt lenger - opplev mer. Kongsvinger, min fra Charlottenberg, min. Velkommen til ny nettbutikk!

Hos oss finner du produkter som gir hjemmet ditt særpreg, stil og eleganse. CASA er et fordelskort med VISA og passer for deg som ønsker å kjøpe dine varer nå og betale når du har mulighet. Du kan søke om CASA hos Bohus eller på. Vi går i en mer fargerik retning i interiøret.


For alle kunder, og for de som ønsker info. I denne kategorien finner du alt relatert interiør , møbler og hage. Enten du er på jakt etter det siste innen hagemøbler til ditt nye hjem eller. De fleste som titter innom bloggen min ser kun casa interiør , og d er igrunn hele tanken med bloggen også, å vise frem cada interiør produktene samt tilbud ;) men. Lunehjem er din ekspert på interiør på nett.


Nå blir det mørkere og mykere interiør. Se ekspertenes analyser. Interiøret du velger er det som gjør at ditt hjem blir akkurat ditt hjem. Vi elsker en miks av ulike materialer og teksturer og vi elsker å leke med kontraster.


Hvilke farger skal vi male med i år. Her får du god informasjon om årets trender. Så benytt anledningen å bestill NÅ!

D Jeg er forhandler, så for dere. Den hvite minimalistiske og nøytrale stilen som har rådet lenge i norske interiør er på vei ut. Ha en fin høst, og hvis vi ikke sees før, en. Black Design Interior er en nettbutikk fylt med interiør som vil gjøre hjemmet ditt litt annerledes, litt røffere, litt stiligere eller litt lunere. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Selv om Ida jobber med interiør , er hun bevisst på å ikke overmøblere. Alt trenger ikke stå framme til enhver ti minner hun om.


W e are a German, Italian and Danish kitchens supplier in Spain. Our kitchen shop is located in Altea on the beautiful Costa Blanca. At Casa -Interior we do kitchen. Interiørbutikk med et stort antall kvalitetsprodukter.


Concret Interiør har alt fra interiørartikler og møbler, til tekstiler og lamper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.