onsdag 5. april 2017

Bærbar behandlingsbenk

Stort utvalg av massasjebenker til gode priser. Smale, brede, lette og bord med vipperygg. Kjøp profesjonelle massasjebord på nett.


Bærbar behandlingsbenk

Behagelig massasjebenk med hode- og armstøtte, justerbar hodestøtte og høydeinnstilling. Massasjebenk FD0Burgunder. Transportabel benk i Aluminium En perfekt reisepartner. Behandlingsbenk CUBO Mørk gr. Leveres i perlegrå og er enkel å rengjøre.


Sammenleggbar behandlingsbenk. Masoflex delt behandlingsbenk. En sammenleggbar behandlingsbenk i aluminium med bæreveske. Et soli stabilt og lett alternativ. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet.


Bærbar behandlingsbenk

Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Finn beste pris på Rubrikk. Regulerbare, sammenleggbare, stasjonære, manuelle eller. Solid behandlingsbenk til salgs. Profesjonell behandlingsbenk for skjønnhetsbehandlinger og massasje med avtakbar hodepute.


Bærbar behandlingsbenk for større pasienter. Modellene spenner fra sammenleggbare til kraftige benker med motor. To puter til sidene på benken er ikke brukt. Tenk å komme hjem etter en travel og stresset dag til en partner som har montert en bærbar massasjebenk i et hyggelig værelse. De kler av Dem, dusjer,.


Avrundede kanter som har blitt forsterket for å unngå skader under oppbevaring og transport. Ta opp nærmeste bok, slå opp på side og let fram linje 4- hva står det der? Jeg har bærbar behandlingsbenk , og kommer gjerne hjem til deg og gir deg behandling i din egen stue! Ta kontakt for bestilling av tid!


Gjelder Oslo og nærområdet. Dorcas MT 5delt elektrisk behandlingsbenk , som ny, selges gunstig. Spirit Pregnancy er udover at være vores mest komfortable briks, har en fordelagtig fjernbar hynde som giver muligheden for at massere gravide i næsten alle stadier.


Bærbar behandlingsbenk

Sjekk alltid med NetOnNet først. Veggmontert behandlingsbenk. Terapibenk KARAT NOVA, bærbar. Bærbarbehandlingsbenk Fysioline Compact Pro. Mobilitet, brukervennlig og mangfoldige muligheter er fellesnevneren f. Kjøp og salg Krødshera Noresun Krøderen, gratis-annonse.


Ved å like denne siden får du oppdateringer om alle nye KRØDSHERAD annonser fra. Bla gjennom lokalannonser fra alle tettstedene i Krødsherad som Noresund og Krøderen. Eller legg inn din egen kjøp-, salg-, leie-, gis bort-annonse for Krødsherad.


Bærbar behandlingsbenk

Kan også leveres med pustehull i hodeputen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.