tirsdag 25. april 2017

Avfallsbeholder med lokk

Vi har avfallsbeholdere i alle størrelser. Alt for miljø og avfallshåndtering! Avfallsbeholdere, pedalbøtter og søppeldunker i flere farger og størrelser.


AJ har avfallsbeholdere i alle formater. Se utvalget og kjøp i nettbutikken! Firkantet sekkevogn med lokk som beskytter mot innsyn og hindrer spredning av.

Lett å flytte, tømme og gjøre rent. Produsert av UV-stabiliserende HD-polyeten. Plasttønne med lokk , BENJAMIN. Alltid fri frakt og års garanti.


Sherwood modell med lokk er en avfallsbeholder produsert i vårt unike Everwood-materiale. Utendørs avfallsbeholder , solid og lett manøvrerbar vogn i kraftig HD-polyeten med fire svingbare jul, to med brems. Velegnet til bruk til lagring av innsamlet.


Med MGBneo er en moderne avfallsbeholder som tilbyr god ergonomi og imøtekommer de.

Smidig og lett å rengjøre. Fire ulike fargevalg på lokket forenkler kildesorteringen. Med solide hjul og ergonomiske håndtak. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Avfalls- og kildesorteringsbeholdere i flere versjoner. Bredt utvalg og gode avtaler. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Frontdør med softclose gjør tømming enkelt, sammen med den integrerende poseholderen. Lokk med innkast for glass,. Beholder for farlig avfall.


For oppsamling, oppbevaring og transport. Her finner du et godt utval avfallsbeholder til en god pris. Gratis frakt ved bestilling over 15.


Se vårt utvalg av utstyr og apparater til lekeplass, park og utemiljø her! Enkel gulvmodell med avtagbart lokk.

BioBag er komposterbare og biologisk nedbrytbare poser og sekker for husholdning og storkjøkken. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Finn mer informasjon om våre avfallsbeholder for utendørsbruk. Vårt utvalg av hygieniske hundelatriner kan festes på. Bruksområde Passer til matavfall,.


Målene kan variere, denne beholderen kan leveres med brunt lokk for matavfall,. Robuste avfallsbeholdere til ulike formål, for eksempel sortering av papir, glass,. Pedalfunskjon for åpning av lokk.


Den kan også leveres med en stålkappe. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Urban kildesortering 2x70L.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.