tirsdag 14. mars 2017

Funkishus

Bestill gratis huskatalog fra Hellvik Hus i dag. Se noen av våre ferdighus her. Vi har bygget hus i over år. Her kan du bestille hyttekatalog. Få oversikt på hytter vi tilbyr.

Urbanhus – moderne funkishus og funkishytter! Vi kaller stilen vår moderne funkis. Klikk på bildene for å se mer. Moderne hus og funkishus. Alle kan tilpasses dine behov og ønsker.


Vi leverer byggesett av arkitekttegnet moderne hus og hytter til fast pris. Velg blant våre arkitekttegnede ferdighus og finn huset som passer deg.

Våre arkitekter gjør tilpasningen du ønsker, du får det du vil ha. Cubo - funkishus med karakter. Høvik - atriumhus i funkisstil. Tiller - ferdighus på ett plan.


Vi bygger moderne, funkisinspirerte hus. Alle boliger kan i svært stor grad tilpasses dine individuelle behov. Betegnelsen funksjonalisme, som navn på en retning innen moderne arkitektur, brukes hovedsakelig i Skandinavia. I engelsk og andre europeiske språk brukes. Trondheimsfamilien ønsket seg et lyst funkishus med stor takhøyde i stuen.


De hadde vært på dypdykk i ferdighuskataloger uten å finne den kombinasjonen av form. Katalog med alle våre modeller. Det gamle trehuset ble en dobbelt så stor funkishus av betong da Birthe og familien bygde om. Her finner du en oversikt over alle våre hus. Spennende funkishus og toetasjes bolig.


Hovedsoverom med eget bad og walk-in garderobe. Flott overbygget terrasse, med direkte adgang fra.

Skal du kjøpe funkishus , bør du være ekstra oppmerksom på hvordan det bygges. Pris Nytt Hus Contents Jeg. Archihus er en kvalitetsbevisst husleverandør som bygger ditt moderne funkishus akkurat slik du vil ha det. Da det dukket opp et gammelt hus med en stor tomt til salgs på Røyneberg utenfor Stavanger, ble drømmen om å bygge sitt eget funkishus endelig realisert for denne.


Polar Life Haus funkishus og moderne trehus er kjent for sin høye kvalitet ned til de fineste detaljer. Enkel og effektiv design er. Funkishus og moderne tømmerhus.


Liker du moderne hus og ønsker å bygge et funkishus ? Sammenlign informasjon fra flere husleverandører raskt og enkelt. Velg det tilbudet som passer best for deg! Drømmer du om å bygge funkishus ? Se våre moderne og funkisinspirerte ferdighus her! På vårt folkemunne er det ikke så mange ulikheter, og stilartene blir ofte blandet sammen.


Hvis du har et spesielt ønske på hvordan ditt funkishus skal se ut, så ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med å realisere boligdrømmen. Sommeren er over for lengst, og det føles litt tregt på byggefronten for utålmodige sjeler.


Trekking av rør, plassering av stikkontakter, takpunkt. I et m oderne funkishus ispedd arvestykker litt utenfor Larvik bor Monika Svendsen (36) og Atle Dreng (39) med barna Hedda (5) og Mikkel (6).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.