fredag 31. mars 2017

Felle trær ulovlig

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Felle Trær Ulovlig. Har naboen tatt seg til rette og hugd ned trær på eiendommen din. Få hjelp til å sette frem erstatningskrav etter ulovlig felling av trær.


Felle trær ulovlig

Naboen som på Sørlandet felte trær ulovlig på naboens grunn måtte ut med 400. Ved ulovlig felling av trær på naboeiendommen vil eieren av trærne ha krav på erstatning. Sameiet i Maries vei på Høvik slipper å plante nye trær etter at de hadde fjernet syv furutrær uten samtykke fra kommunen. Ta kontakt med våre advokater for erstatning ved ulovlig felling av trær.


Våre advokater har års erfaring med eiendomsrett. Har du et tre med større diameter enn centimeter på tomta, har du ikke lov til å felle det. Nå kom det jo oppklaring på dette.


Felle trær ulovlig

Tydeligvis en kommunal tomt? Forbudet mot felling av trær i Oslo er enda strengere. Uansett, på egen eiendom kan man felle de trær man selv måtte ønske. Hvis du feller et vernet tre , vil vi pålegge deg å plante et nytt tre. Det er ulovlig å felle trær som er vernet i reguleringsplanen.


Dersom du har opplevd at naboen har felt trær på din tomt - ta gjerne kontakt med oss. Shelby (2) satt fast i ulovlig felle i over en time: - Har aldri hørt et sånt skrik før. Sjekk ut Felle Trær Ulovlig.


Felle trær ulovlig

Men så, etter tre -fire måneder, kom han seg. Naboen kan kreve deg for kostnadene av nye trær i samme størrelse. Retten avgjorde at kvinnen bare får en fjerdedel. Bøtene svir kraftig om du tar sagen i egne hender. Våren er i anmarsj, sola stiger på himmelen, skyggen fra naboens trær har vokst seg enda større enn i fjor - likeså irritasjonen.


Høyesterett dom om erstatning for ulovlig felling av furutrær og topping av ytterligere fem furutrær på en fritidseiendom på Sørlandet. Patruljen på stedet er i kontakt med en person og har stanset arbeidet. Naboloven Lynkurs i nabolovens bestemmelser om trær Mange tror at naboloven er til for å felle trær , og mange treeiere har sikkert latt seg overtale til å felle. Andre problemområder med naboen.


Reglene om støy fra naboen. Rapporter om feil i artikkelen Mest sett. Hvis du er nabo til trær som du syns er til skade eller ulempe for deg, kan du søke om å få fjernet eller beskåret trærne. Ulovlig felling av trær hos naboen - erstatning. En ansatt ved Tomb skole i Råde er tiltalt for å ha hogget ned trær på skoletomta.


Du kan ha rett til felling av naboens trær gjennom naboloven. Felling av trær på naboeiendommen uten samtykke er ulovlig. Mange opplever stadig oftere at naboen eller andre har tatt seg til rette med å felle trær ulovlig. Tapte og måtte i stedet betale. Hafjelltoppen Velforening ga for ikke lenge siden en hogstmann fullmakt til å felle seksti trær i et hytteområde.


Tema for saken var erstatning for åtte trær. Paret som felte trærne har erkjent ulovlig hogst,. Nabo felte et større tre på klients eiendom. Klient hadde ikke samtykke til dette. Vi gjør oppmerksom på at det er ulovlig å felle trær uten.


Etter departementets syn vil felling av større trær være ulovlig uten forutgående søknad og tillatelse fra Plan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.