tirsdag 14. februar 2017

Hvordan vaske laminatgulv

Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Hold Pergo original laminatgulv flott med disse nyttige vedlikeholdstips og instruksjoner om rengjøring. Hvordan vasker jeg laminatgulv ?

Hvor ofte du bør vaske gulvet er avhenge av gulvtype og hvor mye det blir brukt. Føler meg litt n00b her. Nettopp flyttet inn i nytt hus. HVORDAN skal jeg vaske det, uten at det blir flekkete?


Brukte vann med litt grønnsåpe i. Bare du ikke går i såpefella. Det er enkelt å vaske laminatgulv. Framgangsmåten: - Gulvvasking er avhengig av bruksnivået.

Tørrmopp pleier å være tilstrekkelig. Ikke bruk massevis av vann på laminatgulvet, dette vil føre. Her er oversikten som viser deg hvordan du burde vaske for at gulvet skal holde seg flott og. De aller fleste laminatgulv er stort sett lette å. Bruker enjo rengjøringsutstyr (sprayer vann på gulvet og tørker med tørr mopp). Bruk aldri grove skrubbbørster for å fjerne flekker på et laminatgulv ,. Laminatgulv er populære og enkle å vedlikeholde.


Men du må ALDRI vaske laminatgulvet med grønnsåpe eller natursåpe. Parkett, keramiske fliser, laminat, vinyl eller linoleum – vi omgir oss med mange ulike typer underlag. Her får du råd til hvordan du bør vaske gulvet ditt. Alle gulv i treverk bør kostes og støvsuges ofte. Den er designet for minimal rengjøring og omsorg.


Selv om laminatgulv er ganske lett å ta vare på, er noen. Men hvis du har et Pergo laminatgulv ,. Deretter tar du en fuktig klut med litt Pergo Universalrengjøringsmiddel og vasker. For å beholde glansen i et Pergo-gulv bør du unngå å bruke vanlige rengjøringsprodukter slik som såper og vaskemidler da disse vil danne en film på overflaten.


Etter noen gangers bruk, eller dersom kluten er svært møkkete, bør den vaskes i maskin.

Vask på grader og med vaskemiddel uten blekemiddel. Hvis man vasker med grønnsåpe og denne virker som en magnet på. Du får kjøpt laminatgulv som etterligninger pa. Lenger ned i artikkelen viser Ida deg hvordan det skal gjøres.


Selskaper som produserer laminat tregulv kan distribuere eller anbefale et kommersielt rengjøringsmiddel for deres gulv. Tag Archives: hvordan vaske laminat. Jeg er ikke veldig gira på å vaske hele gulvet med skirens da den lunkter alt for mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.