torsdag 16. februar 2017

Betongarbeid bergen

Betongarbeid bergen

Ta kontakt med oss i dag! Arkoconsult er totalentreprenør. Vi har god erfaring og hjelper deg. Vi finner gjerne løsninger med deg! Større og mindre prosjekter.


Betongarbeid bergen

Vi utfører alle typer betongarbeid. Kontakt oss for fri befaring! Rask presisjonssaging av betong. Få jobben gjort til avtalt tid! Egen avdeling for spesialentreprenørtjenester innen betongrehabilitering!


La våre dyktige betongarbeidere hjelpe deg med alt av betongarbeid i Bergen og Hordaland. Vi driver med alt innen. Selskapet er en videreføring av det tidligere Fana Maskin ANS. Fra industri og næringsbygg til enkel betongkonstruksjon i privatbolig.


Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! BETONGARBEID i BERGEN har aldri vært enklere! BERGEN ENTREPRENØR AS er din lokale totalentreprenør.


Vi holder til i Bergen og tar på oss oppdrag i hele Hordaland. Vi er svært behjelpelig og kommer gjerne med gode løsninger og forslag til kunder. Vi er en lokal bedrift med nedslagsfelt på Sotra, men vi tar også oppdrag i Stor- Bergen ,. Grunnarbeid Vest AS utfører grunn- og betongarbeid. Kostnadsfri og uforpliktende befaring!


Betongarbeid bergen

Enten det er et lite eller stort prosjekt du ønsker realisert, utfører vi dette med høy. Vi støper og setter opp grunnmurer, ringmurer, forstøtningsmurer, gulv og fundamenter. Ledige stillinger i betongarbeid Bergen , finn jobber i betongarbeid Bergen her!


Arna Drift leverer tjenester i Bergen og omegn, men utfører gjerne oppdrag andre steder på forespørsel. Bergen Bydrift alle tjenester innenfor vedlikehold og rehablilitering av vann- og avløpsinfrastruktur. Betongskjæring As på stedet Lyderhornsv. Vi kan alt innen betongboring og saging.


Da har du funnet riktig aktør. Med års bransjeerfaring og allsidig, moderne utstyr bistår Entreprenør Arvid. Vårt nettverk av betongfabrikker dekker de største markedene i Sør-Norge.


I Oslo, Bergen og Trondheim har vi flere avdelinger som gir effektiv logistikk og. Askøy, Fjell, Sun Øygarden, Sotra og litt Bergen sitt nyttigste nettsted og samlingspunkt på nett. Berg Maskin utfører gravearbei drenering, opparbeidelse av gårdsplass og uteområde, terrengtrapp, betongarbeid , snørydding og snekkerarbeid. Naturstein som granitt og skifer til fårdsplasser, platåer, steintrapper og peiser. Trenger du hjelp til steinlegging?


Betongarbeid bergen

Finn oss i Sandefjord i Vestfold. Rådgivende byggingeniører i Bergen med arkitekter, jurister, byggeledere, betongarbeidere og tømrere under samme tak. Fortell oss om ditt prosjekt!


Slipte betong-fasader vil prege bygg i hele Norge. I de kommende år vil slipte betong-fasader få en høyere status som et verdifullt materiale av eksklusiv kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.