fredag 17. februar 2017

Antikkmesse figgjo 2016

Egersund Sentrumsforening. Stor retro, antikk og samlermesse i Figgjohallen. Våre åpningstider er: Fredag 16. Figgjo og Stavangerflint, Bing og Grøndahl,.


Mange spennende retro og samleobjekter.

Messen som ble holdt 10. Omkring 3utstillere deltar på hvert marked og det blir kåring av beste stand med premie til vinneren. Per Inge Torkelsen har ryddet i kjelleren. Det har resultert til flere fulle bord på årets antikkmesse i Voll idrettshall.


STOR ANTIKKMESSE CA UTSTILLERE. Antikk-Bukt-Retro-Lp Plater-Sølv. Arrangørene Kanalbruket og. Hos oss finner du noe for alle, Vi er messen med det gamle og.

Se flere messer: Gå til startsiden. Følg oss på facebook: Se og klikk på Like Vi legger vekt på å kunne tilby et bredest mulig vareutvalg på våre antikk. Vårt mål er å utvikle og markedsføre en messe som skal bli godt kjent langt utover våre grenser. De har to messer i året i Bergen: vår og høst. Både gamle og nye utstillere fra fjern og nær kommer til Stavern.


Vinterens antikkmesse i Figgjohuset går av stabelen lørdag og søndag. Salg av antikviteter og samleobjekter i tillegg til et stor utvalg av brukt, retor og snurrepiperier. Utstillinger i Oslo - Fra lørdag 10. Svanehalslampe og skomakerlampe kjøpt på antikkmesse i Arvika Skip to entry content.


Stiftelsen Figgjohuset arrangerer antikkmesse i Figgjohallen i november - med mange av de samme aktørene som tidligere har vært en del av antikkmessa på Figgjo. Carl Johan-gjenstander i Eidsvollsbygningen. Antal produkter: Søk!


Mest populær Pris: lav - høy Pris: høy - lav. Finn beste pris på Rubrikk. Er du som oss litt over middels interessert i retro, gjenbruk, skape sin egen stil? Da håper jeg du besøker oss!


Vi har med oss masse kalkmaling, kalkmalte møbler.

Vikingskipet på Hamar, nå på lørdag og søndag oktober. Dette er en brukt- og antikkmesse. Forside SFO Skolehelsetjenesten FAU Samarbeidsutvalget. Ingen overraskelse at jeg ikke klarte. Sissel og Grete fra Figgjo.


Jeg har fått tak i noen deler, men de er forholdsvis sjeldne. Sommerhalvåret i Sydsverige er højsæson for markeder, hvor du kan gøre gode fund. Fra maj til september kan du opleve middelaldermarke vikingemarke dyremarked.


Whatever your answer and the reason you are here,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.