torsdag 16. februar 2017

Ålhytta tegninger

UTHUS – 12M² BYA Ålhytta leveres også som uthus, garasje og anneks. Arkitekturen er den samme, men målene tilpasses byggenes funksjon. Tegnet og utviklet for å utnytte arealet optimalt samtidig som hyttas stramme linjer og rene design. Etter konkurransen satt Ål kommune med rettighetene til typehyttene, men ingen kom og kjøpte tegninger. Yrkesskolen på Ål bygget en Lund og Slaatto.


Vår anneks-løsning basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset designet vår Aurora-serie. Anneksene leveres som elementbaserte byggesett. Kjøp Anneks til sommeren hos Hytter For Alle.


Stort utvalg av anneks, sauna og garasjer. Gode priser på små hytter som kan leveres med isolasjonssett. Skap et tilbud basert på din favoritt blant våre hyttetyper. Motta et spesifisert tilbud med komplette tegninger til din e-postadresse.


Vi leverer over hele landet. Klargjør hytten din for vinteren! Her kommer en huskeliste det kan være lurt å ha med seg gjennom vinteren. Det er mye en skal tenke på når hytten skal.


Våre hytter Finn din egen tinde. Hvilken Tinde passer for deg? Vi i Tinde Hytter vet at det finnes like mange tinder som det er mennesker. Derfor har Tinde utviklet.


Skulle du ha problemer med å finne tegninger til et spesifikt anneks må du gjerne ta kontakt med oss for å få tilsendt dette. Vi må ta dagens behov på alvor. Du som hyttekjøper har dine ønsker og mål.


Kommunene har sine byggekrav. Hallingdal, bygges i moduler som kan settes sammen i en rekke varianter. Kom inn og opplev våre tre stilarter. Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks? Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt.


Ålhytta tegninger

Utstillingshytter i Oslo. Vi har mer enn standardmodeller fra små til store hytter. Alle modellene kan forandres, både i planløsning og fasade. På grunn av konkurranse- tilsynets gjeldende regler vedrørende sentral styring av priser, har ikke Blink Hus en felles prisliste Ta kontakt med din lokale Blink Hus. Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk.


Velkommen til Familiehytta. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen?


Ålhytta tegninger

Les mer om anneksene her. Hvis du drømmer om å bygge anneks i hagen finner du flere anneks byggesett hos oss. Flotte Element annekser til en lav pris. Bestill i dag, og bygg annekset selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.